Γυναίκα μεγαλώνει γένια και λέει πως ποτέ δεν αισθάνθηκε πιο σέξι | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Γυναίκα μεγαλώνει γένια και λέει πως ποτέ δεν αισθάνθηκε πιο σέξι

Smiley face
O κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Με δισεκατομμύρια ανθρώπους να κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη, δεν είναι άδικο να έχουμε ένα συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς; Η Harnaam Kaur, από την ηλικία των 11 ετών, άρχισε ν’ αναπτύσσει έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα της. Αυτό προσέλκυσε τα αρνητικά σχόλ...

O κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Με δισεκατομμύρια ανθρώπους να κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη, δεν είναι άδικο να έχουμε ένα συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς;

Η Harnaam Kaur, από την ηλικία των 11 ετών, άρχισε ν’ αναπτύσσει έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα της. Αυτό προσέλκυσε τα αρνητικά σχόλια όχι μόνο των συμμαθητών, αλλά και αρκετών μελών της οικογένειάς της. Αλλά η Kaur μεγαλώνοντας έγινε μοντέλο και κάτοχος ρεκόρ γκίνες, και σήμερα προωθεί τη διαφορετικότητα.

Credit: The Indian Express

Η Kaur από το Berkshire της Βρετανίας, διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, με αποτέλεσμα να αποκτήσει έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Η 26χρονη ήταν αντικείμενο εκφοβισμού από τους συμμαθητές της.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Credit: YouTube screenshot

Ο εκφοβισμός είχε γίνει τόσο άσχημος που κατέφυγε στον αυτοτραυματισμό. Η Kaur φορούσε φαρδιά ρούχα για να καλύψει τα τριχωτά χέρια και το στήθος της και ζούσε κλειδωμένη στο δωμάτιό της, μακριά από τον κόσμο. Αλλά τα πράγματα έγιναν καλύτερα όταν η Kaur βαφτίστηκε, στα 16 της. Η οικογένειά της πίστευε στο Σιχισμό, κι έτσι η Kaur δεν είχε το δικαίωμα να κόψει τα μαλλιά της.

Credit: YouTube screenshot

Παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της, η Kaur ένιωσε καλύτερα μετά το βάπτισμα. Έτσι, στα 17 της ξύρισε τις τρίχες του προσώπου της, παρά της αντιδράσεις των συγγενών της. Η Kaur λέει ότι δεν αισθάνθηκε η ίδια μετά από αυτό, αφού η γενειάδα είχε γίνει μέρος της προσωπικότητάς της. Μετά το συμβάν ανακάλυψε μια πιο σίγουρη πλευρά του εαυτού της, κι αυτό χάρη στο μεγαλύτερο στήριγμά της, τον αδελφό της.

Credit: YouTube screenshot

Η Kaur δεν ντρέπεται πλέον. Σήμερα απολαμβάνει την εμφάνισή της και νιώθει πιο θηλυκή από ποτέ.

Credit: YouTube screenshot

Πρόσφατα, αναγνωρίστηκε ως η νεότερη γενειοφόρος γυναίκα στον κόσμο από το Ρεκόρ Γκίνες. Πιστεύοντας στην ομορφιά χωρίς αποκλεισμούς, η Harnaam Kaur έχει οπαδούς απ’ όλο τον κόσμο. Άρχισε να δημοσιεύει βίντεο online σχετικά με το ταξίδι της και από τότε έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης!

Η αυτοαποδοχή είναι κάτι που όλοι μας πρέπει να μάθουμε!

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×