Γαλλία: Αθώωσαν 28χρονο που βίασε 11χρονη υποστηρίζοντας ότι συναίνεσε στο σεξ | Sugklonistiko

Γαλλία: Αθώωσαν 28χρονο που βίασε 11χρονη υποστηρίζοντας ότι συναίνεσε στο σεξ

Smiley face
Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γαλλία μετά την απόφαση δημοσίων κατηγόρων να παραπέμψουν σε δίκη 28χρονο που βίασε 11χρονη, όχι με την κατηγορία του βιασμού, αλλά μόνο για σeξ με ανήλικη. Οι δημόσιοι κατήγοροι υποστήριξαν ότι το παιδί συναίνεσε στο σεξ, επειδή, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η 11χρον...

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γαλλία μετά την απόφαση δημοσίων κατηγόρων να παραπέμψουν σε δίκη 28χρονο που βίασε 11χρονη, όχι με την κατηγορία του βιασμού, αλλά μόνο για σeξ με ανήλικη.

Οι δημόσιοι κατήγοροι υποστήριξαν ότι το παιδί συναίνεσε στο σεξ, επειδή, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η 11χρονη δεν εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ μαζί του, ούτε εκείνος χρησιμοποίησε σωματική βία, συνεπώς, δεν πρόκειται για βιασμό.

Ο άνδρας είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, τον περασμένο Απρίλιο, ο 28χρονος συνάντησε την 11χρονη στο πάρκο Μονταμανί, στα βόρεια του Παρισιού και την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του λέγοντάς της ότι θα τη μάθει πώς να φιλάει, αλλά τελικά τη βίασε.

Η οικογένεια του παιδιού υποστηρίζει πως το κορίτσι «είχε παραλύσει» από τον φόβο και αδυνατούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του».

Η υπεράσπιση δήλωσε ότι υπάρχει διαφορά «μεταξύ της περιέργειας και της συγκατάθεσης σε μια σεξουαλική πράξη με έναν άντρα 28 ετών».

[tvxs]

 

Διαβάστε περισσότερα

×