Έφτιαξαν ρομπότ – κούκλα του σεξ που θα αντιδρά στο ανθρώπινο άγγιγμα και θα θυμάται | Sugklonistiko

Έφτιαξαν ρομπότ – κούκλα του σεξ που θα αντιδρά στο ανθρώπινο άγγιγμα και θα θυμάται

Smiley face
Η κούκλα – ρομπότ παρουσιάστηκε σε φεστιβάλ ηλεκτρονικών και έσπασε όλα τα ταμεία – Δείτε πόσο κοστίζει. Η Σαμάνθα, η κούκλα του σεξ, είναι ένα διαδραστικό ρομπότ αξίας 3.700 ευρώ και ο μοναδικός της σκοπός της είναι να προσφέρει… ευχαρίστηση. Είναι η τελευταία εξέλιξη της συνεχώς αυξανόμενης τάσης ...

Η κούκλα – ρομπότ παρουσιάστηκε σε φεστιβάλ ηλεκτρονικών και έσπασε όλα τα ταμεία – Δείτε πόσο κοστίζει.

Η Σαμάνθα, η κούκλα του σεξ, είναι ένα διαδραστικό ρομπότ αξίας 3.700 ευρώ και ο μοναδικός της σκοπός της είναι να προσφέρει… ευχαρίστηση.

Είναι η τελευταία εξέλιξη της συνεχώς αυξανόμενης τάσης στην Αυστρία, κατά την οποία οι πελάτες στα πορνεία προτιμούν τις σεξουαλικές επαφές με ρομπότ παρά με τις γυναίκες όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της dailymail.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης στο Ars Electronica Festival στην πόλη Λιντς, η Σαμάνθα παρουσίασε τις ικανότητές της, οι οποίες περιλαμβάνουν την αντίδραση στην αφή, τις αγκαλιές και την γκρίνια. Επίσης, θυμάται κάθε άνθρωπο με τον οποίο έχει έρθει σε επαφή.

Δείτε το βίντεο

Το ρομπότ αντιδρά στην αφή, μιλάει πολλές γλώσσες και λέγεται ότι μπορεί να μάθει καινούργιες δεξιότητες χάρη στο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα

×