Δεν άφηναν 41χρονη να ταξιδέψει επειδή μοιάζει με 20χρονη | Sugklonistiko

Δεν άφηναν 41χρονη να ταξιδέψει επειδή μοιάζει με 20χρονη

Smiley face
Η Natalia Dzenkiv, είναι τραγουδίστρια συγκροτήματος από την Ουκρανία, είναι 41 ετών και ομολογουμένως διαθέτει μία αρκετή νεανική εμφάνιση. Αυτός ήταν και ο λόγος που δυσκολεύτηκε να περάσει από τον έλεγχο των διαβατηρίων στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από την Τουρκία καθώς δεν πίστευαν ότι ...

Η Natalia Dzenkiv, είναι τραγουδίστρια συγκροτήματος από την Ουκρανία, είναι 41 ετών και ομολογουμένως διαθέτει μία αρκετή νεανική εμφάνιση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δυσκολεύτηκε να περάσει από τον έλεγχο των διαβατηρίων στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από την Τουρκία καθώς δεν πίστευαν ότι είναι 41 ετών αλλά 20 χρόνια μικρότερη και ότι χρησιμοποιούσε μίας άλλης γυναίκας το διαβατήριο.

«Όταν συνειδητοποίησα το λόγο της σύλληψής μου, ξεκίνησα να γελάω! Οκ, έχω συνηθίσει να δέχομαι κοπλιμέντα για την εμφάνισή μου, αλλά ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να αποτελέσει λόγο να με κρατήσουν στο αεροδρόμιο» είπε η τραγουδίστρια σύμφωνα με την Mirror.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Τελικά πέρασε από τον έλεγχο των διαβατηρίων χάρη στους θαυμαστές της που μόλις την αναγνώρισαν την πλησίασαν κι άρχισαν να ζητούν αυτόγραφα και να βγάζουν selfies.

Όσο για το μυστικό του να δείχνει τόσο όμορφη και νέα, θεωρεί ότι έχει να κάνει με την διατροφή αφού τρώει μόνο φρούτα και λαχανικά.

Πηγή : newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα

×