Άντρας πήγε να κάνει πλαστική στην μύτη του και έφυγε με μόνιμη στύση λόγω παρενέργειας | Sugklonistiko

Άντρας πήγε να κάνει πλαστική στην μύτη του και έφυγε με μόνιμη στύση λόγω παρενέργειας

Smiley face
Ο Νέβεν Τσιγκάνοβιτς είναι εθισμένος με τις πλαστικές – Το πρόβλημα του αντιμετωπίστηκε με νέα επέμβαση στο Βελιγράδι. Με έναν διαφορετικό πόνο πλήρωσε ο 45χρονος εθισμένος στις πλαστικές Κροάτης στιλίστας Νέβεν Τσιγκάνοβιτς την τελευταία αισθητική παρέμβαση στη μύτη του. Λόγω αντίδρασης στο αναισθ...

Ο Νέβεν Τσιγκάνοβιτς είναι εθισμένος με τις πλαστικές – Το πρόβλημα του αντιμετωπίστηκε με νέα επέμβαση στο Βελιγράδι.

Με έναν διαφορετικό πόνο πλήρωσε ο 45χρονος εθισμένος στις πλαστικές Κροάτης στιλίστας Νέβεν Τσιγκάνοβιτς την τελευταία αισθητική παρέμβαση στη μύτη του.

Λόγω αντίδρασης στο αναισθητικό που του χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε στο Ιράν ο Τσιγκάνοβιτς έφυγε από το χειρουργικό τραπέζι με… πριαπισμό!

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Κροάτης στιλίστας χρειάστηκε στη συνέχεια να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στο Βελιγράδι προκειμένου εκεί να θεραπευτεί από την ασυνήθιστη αλλά επώδυνη κατάσταση η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί μέσα στις πρώτες 24 ώρες μπορεί να προκαλέσει ακόμα και μόνιμη στυτική δυσλειτουργία.

Οι μπελάδες για τον Τσιγκάνοβιτς, όμως, δεν τελείωσαν ούτε και στη Σερβία καθώς όπως λέει ο ίδιος δεν του χορήγησαν αναλγητικά επειδή στο συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν ενδείκνυται αυτή η πρακτική για τη συγκεκριμένη πάθηση.

Τελικά ο Κροάτης στιλίστας υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση προκειμένου να… ανακουφιστεί από τη μόνιμη στύση από την οποία υπέφερε και πλέον θα χρειαστεί να παραμείνει άλλες 5 ημέρες στο νοσοκομείο.

Ο 45χρονος Κροάτης έχει υποβληθεί συνολικά σε περισσότερες από δώδεκα επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής παρεμβαίνοντας στη μύτη του, τα χείλη του, το στομάχι και το σαγόνι του.

Σύμφωνα με τον ίδιο η τελευταία αυτή επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, θα ήταν αυτή που θα του έδινε την τελική πινελιά ώστε να γίνει διεθνής αστέρας.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×