Αυτό το ζευγάρι στο μαιευτήριο έκανε την καλύτερη έκπληξη σε συγγενείς και φίλους | Sugklonistiko

Αυτό το ζευγάρι στο μαιευτήριο έκανε την καλύτερη έκπληξη σε συγγενείς και φίλους

Smiley face
Η Theresa Slater και ο σύζυγός της είχαν ήδη μια μεγάλη οικογένεια, αλλά πριν από λίγο καιρό είχαν κάποια εκπληκτικά νέα: Η Theresa ήταν έγκυος με το πέμπτο της παιδί. Μαζί με τον σύζυγό της, η Theresa αποφάσισε να κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά αυτή τη φορά! Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε ...

Η Theresa Slater και ο σύζυγός της είχαν ήδη μια μεγάλη οικογένεια, αλλά πριν από λίγο καιρό είχαν κάποια εκπληκτικά νέα: Η Theresa ήταν έγκυος με το πέμπτο της παιδί.

Μαζί με τον σύζυγό της, η Theresa αποφάσισε να κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά αυτή τη φορά!

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το ζευγάρι θα κρατούσε τα πάντα γύρω από τη γέννηση του παιδιού μυστικό, συμπεριλαμβανομένου του φύλου του παιδιού. Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό θα ήταν μια αρκετά μεγάλη έκπληξη, αλλά σύντομα, η Theresa και ο σύζυγός της ανακάλυψαν ότι είχαν μια ακόμη έκπληξη για όλους.

Αποδείχθηκε ότι η Theresa δεν ήταν απλώς έγκυος … είχε δίδυμα!

Όμως η οικογένειά και οι φίλοι της δεν είχαν ιδέα τι συμβαίνει και έτσι αυτό θα παρέμενε μυστικό μέχρι την μεγάλη αποκάλυψη.

Το ζευγάρι σχεδίασε την έκπληξή πολύ καιρό πριν και πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κρατήσει τα δίδυμα μυστικά.

«Κρατούσαμε τον παιδικό δωμάτιο κλειδωμένο για να μην δουν οι γνωστοί μας οτι όλα ήταν διπλά! », δήλωσε η Theresa και πρόσθεσε: «Κανείς δεν με ρώτησε αν είχα δίδυμα».

Ο σύζυγος της Theresa εγκατέστησε μια κάμερα στην αίθουσα μητρότητας για να μαγνητοσκοπήσει τις αντιδράσεις των συγγενών και των φίλων τους όταν θα έβλεπαν τα μωρά για πρώτη φορά.

Και καθώς άρχισαν να εισέρχονται στο δωμάτιο, ένας-ένας, όλοι συνειδητοποίησαν την εκπληκτική αλήθεια.

Δείτε όλες τις υπέροχες αντιδράσεις και τα όμορφα δίδυμα εδώ:

Πηγή : babyradio.gr

Διαβάστε περισσότερα

×