Αυτή Είναι η Πιο μοντέρνα Σύγχρονη Κατοικία.Δείτε το ‘Μυστικό’ της και Θα Συμφωνήσετε! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
17

Αυτή Είναι η Πιο μοντέρνα Σύγχρονη Κατοικία.Δείτε το ‘Μυστικό’ της και Θα Συμφωνήσετε!

Smiley face
Η ιδέα ήταν ότι κατασκευάστηκε σε φυσικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας υπάρχοντα υλικά και αυτό είναι που το έκανε να ξεχωρίζει. Το κεντρικό κτίριο πιστεύεται ότι είναι μια αρμονική και άνετη δημιουργία, που περιβάλλεται από δέντρα και γκαζόν στη φύση.Δηλαδή, μια ζεστή ατμόσφαιρα, που μερικές φορές λόγ...

Η ιδέα ήταν ότι κατασκευάστηκε σε φυσικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας υπάρχοντα υλικά και αυτό είναι που το έκανε να ξεχωρίζει.

Το κεντρικό κτίριο πιστεύεται ότι είναι μια αρμονική και άνετη δημιουργία, που περιβάλλεται από δέντρα και γκαζόν στη φύση.Δηλαδή, μια ζεστή ατμόσφαιρα, που μερικές φορές λόγω της εγγύτητας του με το περιβάλλον γίνεται ισχυρή. Πρώτα απ ‘όλα τα είδη και αξεσουάρ για το σπίτι είναι φτιαγμένα απο φυσικά υλικά και προσαρμοσμένα στην υφή της πέτρας και του ξύλου.

Όσο για το πράσινο του έργου είναι και αυτό απολύτως  σύγχρονο. Οι εμπνευστές του έργου είναι interior designer Charlie Lister, φωτογράφοι dit eslimani, και ο Βενιαμίν Olsson kundigi Benziner.

Παρακολουθήστε λοιπόν το πιο μοντέρνο σπίτι που φτιάχτηκε ποτέ με φυσικά υλικά δοημένο απόλυτα πάνω στην αρμονλια της πέτρας και του ξύλου.

1

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Πηγή: fubiz.net

Διαβάστε περισσότερα

×