24χρονη Τρανς αλλάζει φύλο και φωτογραφίζει το νέο της ανδρικό σώμα ώστε να το γιορτάσει που γίνεται άντρας | Sugklonistiko

24χρονη Τρανς αλλάζει φύλο και φωτογραφίζει το νέο της ανδρικό σώμα ώστε να το γιορτάσει που γίνεται άντρας

Smiley face
Ένας τρανσέξουαλ άντρας έχει ανεβάσει μερικές φωτογραφίες του στο Instagram για να δείξει την «ομορφιά» της μετάβασης στην αλλαγή φύλου. Ο Colter Alexander, 24 ετών, από το Ντένβερ, προέρχεται από μια οικογένεια με παραδοσιακά ιδεώδη, όμως αισθάνθηκε ότι δεν ήταν ο εαυτός του και δεν είχε το θάρρος ...

Ένας τρανσέξουαλ άντρας έχει ανεβάσει μερικές φωτογραφίες του στο Instagram για να δείξει την «ομορφιά» της μετάβασης στην αλλαγή φύλου.

Ο Colter Alexander, 24 ετών, από το Ντένβερ, προέρχεται από μια οικογένεια με παραδοσιακά ιδεώδη, όμως αισθάνθηκε ότι δεν ήταν ο εαυτός του και δεν είχε το θάρρος να αποκαλύψει την αλήθεια μέχρι να φύγει από το σπίτι του.

Ο Colter ήταν ένα οκτάχρονο κορίτσι που ονομαζόταν Sasha όταν κατάλαβε ότι δεν ήταν στο σωστό σώμα, αλλά συμπεριφερόταν ως κορίτσι μέχρι την ηλικία των 20 ετών.

Όταν αποφάσισε να αποκαλύψει το πώς αισθανόταν πραγματικά, έψαξε στο διαδίκτυο για έναν γιατρό που θα μπορούσε να τον βοηθήσει.

Από τότε, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, επισκέπτεται συχνά το γιατρό του και πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο για να αποκτήσει αντρική εμφάνιση. Ο Colter σκοπεύει να φτιάξει το στήθος του μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι τότε, χρησιμοποιεί μονωτική ταινία για να το κρατάει μαζεμένο.

“Έκανα την αλλαγή γιατί όσο πιο συχνά κοίταξα στον καθρέφτη, τόσο πιο καταθλιπτικός γινόμουν. Η ζωή μου ήταν στάσιμη,” είπε ο Colter.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Από τότε που ήμουν παιδί, το μυαλό μου μου ήξερε ότι ήμουν αγόρι, ένιωθα σαν να ήμουν παγιδευμένος σε ένα περίεργο κλουβί. Όμως είχε έρθει η στιγμή να κοιτάξω τον εαυτό μου.”

“Οι αλλαγές στο βάρος μου έγιναν στο γυμναστήριο σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή. Ήμουν και παρέμεινα χορτοφάγος, αφού δεν πιστεύω πως πρέπει να προσθέσω στον οργανισμό μου κρέας για να παχύνω.”

“Η τεστοστερόνη έχει αλλάξει τη ζωή μου 100 τοις εκατό. Έχει ενισχύσει την αυτοπεποίθησή μου. Μου επέτρεψε να αρχίσω να βλέπω τον αληθινό μου εαυτό στον καθρέφτη και μου έδωσε εκείνη την πνευματική ώθηση που μου είχε στερήσει η κατάθλιψη.”

“Εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές μέρες που νιώθω δυσφορία, αλλά αυτή η αλλαγή με βοήθησε να βάλω τη ζωή μου στη σωστή κατεύθυνση.”

“Αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Έχω μάθει να αγαπώ μέρη του εαυτού μου που μισούσα πριν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξω ακόμα, αλλά κάθε μέρα εκτιμώ περισσότερο τον εαυτό μου.”

Παρά την ανάκτηση της αυτοπεποίθησής του, ο Colter λέει πως το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης φάσης ήταν να το πει στην οικογένειά του.

“Το πιο δύσκολο για μένα ήταν να το πω την οικογένειά μου. Με άγχωνε πολύ και τους απέφευγα για πολύ καιρό επειδή ήξερα ότι μία τέτοια ανακοίνωση θα ήταν δύσκολη για όλους,” είπε.

“Με την πάροδο του χρόνου, τα πράγματα γίνονταν καλύτερα. Η οικογένειά μου προσπαθεί. Δεν βλεπόμαστε συχνά, αφού ζούμε αρκετά μακριά, αλλά σίγουρα μοιραζόμαστε πολύ διαφορετικά ιδεώδη.”

“Οι γονείς μου είναι αρκετά παραδοσιακοί στις πεποιθήσεις τους αλλά ο μπαμπάς μου δέχτηκε πιο ψύχραιμα την αλλαγή ονόματος και γενικότερα είναι πιο χαλαρός με αυτό.”

Ενώ η μετάβαση ήταν πολύ δύσκολη γι’ αυτόν, βρήκε την υποστήριξη που χρειαζόταν και αυτό έκανε τη διαδικασία ευκολότερη.

“Γνώρισα τη γυναίκα μου λίγους μήνες μετά την έναρξη της τεστοστερόνης. Είναι το στήριγμά μου,” δήλωσε ο Colter.

“Με βοηθούσε κάθε βράδυ που απογοητευόμουν με τον εαυτό μου και άντεξε πολλά για να με στηρίξει, είναι πάντα δίπλα μου. Ποτέ δεν ήξερα τι σημαίνει αληθινή ευτυχία μέχρι που γνώρισα εκείνη.”

“Υπάρχουν και αρκετοί άνθρωποι από το περιβάλλον μου που με στηρίζουν και μου στέλνουν εμψυχωτικά μηνύματα. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορώ να μεταδώσω στην κοινότητά μου είναι ότι κι εμείς είμαστε άνθρωποι. Πηγαίνουμε στη δουλειά μας, πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας, πληρώνουμε φόρους και απλά θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας σαν κανονικοί πολίτες. Είμαστε πραγματικοί άνθρωποι με πραγματικά συναισθήματα.”

“Σε όποιον σκέφτεται να αλλάξει, έχω να πω το εξής: ζήστε στον πραγματικό εαυτό σας. Βάλτε τον εαυτό σας πρώτα και μετά να ανησυχήσετε για τις αντιδράσεις των άλλων. Έτσι θα μάθετε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας και ποιους θέλετε να έχετε στη ζωή σας.”

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×