15χρονος γιος δισεκατομμυριούχου κάλυψε την Ferrari του με σύμβολα της Louis Vuitton | Sugklonistiko

15χρονος γιος δισεκατομμυριούχου κάλυψε την Ferrari του με σύμβολα της Louis Vuitton

Smiley face
Σίγουρα όσοι άντρες είναι φαν των γρήγορων αμαξιών θα ζηλέψουν αυτό το αγόρι, ο οποίος αν και μόλις 15 χρονών απέκτησε την πρώτη του Ferrari, την οποία μάλιστα γέμισε με το σήμα του γνωστού οίκου Louis Vuitton. Κι όμως ο Ρασντ Σάιφ Μπελάσα δεν θα μπορεί να οδηγήσει για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι ...

Σίγουρα όσοι άντρες είναι φαν των γρήγορων αμαξιών θα ζηλέψουν αυτό το αγόρι, ο οποίος αν και μόλις 15 χρονών απέκτησε την πρώτη του Ferrari, την οποία μάλιστα γέμισε με το σήμα του γνωστού οίκου Louis Vuitton.

Κι όμως ο Ρασντ Σάιφ Μπελάσα δεν θα μπορεί να οδηγήσει για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι δηλαδή να φτάσει 18, αλλά έχει εξασφαλίσει ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα μετακινείται, αγοράζοντας μία Ferrari αξίας 200.000 δολαρίων.

Ο Ρασντ είναι γιος δισεκατομμυριούχου από το Ντουμπάι και γι΄αυτό έκανε την πιο ακριβή επιλογή. Βέβαια, ο 15χρονος εν τέλει το παράκανε λίγο καθώς δεν αρκέστηκε μόνο στην κόκκινη Ferrari αλλά την «έντυσε» με το σήμα της Louis Vuitton από πάνω μέχρι κάτω.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο YouTube θέλησε να δείξει το πολυτελές αμάξι του φορώντας ρούχα με το ίδιο σήμα του διάσημου οίκου μόδας.

«Είναι όλα θέμα λεπτομέρειας», ανέφερε ο νεαρός, ο οποίος στεκόταν έξω από το αμάξι, μιας και ακόμη δεν μπορεί να το χαρεί.

Ο μπαμπάς του Ράσντ έχει κατασκευαστική εταιρία στο Ντουμπάι, ενώ σύμφωνα με την Sun, το αμάξι ήταν αρχικά κίτρινο.


Η ντουλάπα βέβαια του 15χρονου μάλλον είναι πιο ακριβή από το αμάξι, αγγίζοντας δηλαδή το 1 εκατ. δολάρια, καθώς ο ίδιος ντύνεται μόνο με τις πιο ακριβές μάρκες της αγοράς.

We living life #louisvuitton#supreme#soexcited#complex

A post shared by Rashed Belhasa Aka-Money Kicks (@rsbelhasa) on


Βέβαια στο Instagram ο ίδιος έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες από την χλιδάτη ζωή του, ενώ όπως φαίνεται έχει γνωρίσει πολλά supermodel και καλλονές από τον κόσμο του θεάματος.

The real king of supreme ❤️#supreme#louisvuitton#hypebeast#complex#nicekicks#sneakercon#mydubai#ferrari#highsnobiety

A post shared by Rashed Belhasa Aka-Money Kicks (@rsbelhasa) on


[dailymail] [ief]

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×