10 λόγοι που οι παντρεμένοι άντρες θεωρούν την Ταϊλάνδη παράδεισο | Sugklonistiko

10 λόγοι που οι παντρεμένοι άντρες θεωρούν την Ταϊλάνδη παράδεισο

Smiley face
Η Ταϊλάνδη είναι μια όμορφη χώρα στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας που έχει μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Επίσης, η περιοχή έχει πολλά αρχαία και βασιλικά αξιοθέατα και πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές στο φαγητό. Βέβαια, εκτός από αυτά η Ταϊλάνδη είναι παγκοσμίως γνωστή και για τον...

Η Ταϊλάνδη είναι μια όμορφη χώρα στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας που έχει μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Επίσης, η περιοχή έχει πολλά αρχαία και βασιλικά αξιοθέατα και πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές στο φαγητό. Βέβαια, εκτός από αυτά η Ταϊλάνδη είναι παγκοσμίως γνωστή και για τον σeξοτουρισμό της.

Ο σeξοτουρισμός είναι τόσο μεγάλος στην Ταϊλάνδη, που πολλοί άντρες την επισκέπτονται συχνά για να συναντήσουν, να φλερτάρουν με ωραίες γυναίκες και άντρες και αργότερα να έρθουν σε πιο προσωπικές επαφές μαζί τους. Λέγεται ότι είναι ο αγαπημένος προορισμός των παντρεμένων αντρών που είναι δυστυχισμένοι στον γάμο τους.

Δείτε παρακάτω 10 λόγους για τους οποίους οι παντρεμένοι άντρες θεωρούν την Ταϊλάνδη παράδεισο.

1. Περιοχές με κόκκινα φώτα

newsapi

Η Μπανγκόκ είναι διάσημη για τις περιοχές με τα κόκκινα φώτα και η Πλάζα Νάνα είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία που επισκέπτονται οι άντρες για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους.

2. Πλάζα Νάνα

newsapi

Αυτοί οι περιοχή είναι γεμάτη με εργαζόμενες γυναίκες και οι άντρες μπορούν να διαλέξουν αυτήν που επιθυμούν.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

3. Πόpνες στους δρόμους

Η Ταϊλάνδη είναι γνωστή για τις πόpνες που κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους και προσκαλούν πελάτες.

4. Περιοχή Σόι Καουμπόι

Μπορεί να πρόκειται για έναν μικρό δρόμο, αλλά εδώ οι άντρες μπορούν να βρουν όλη την διασκέδαση που αναζητούν.

5. Σαλόνι μασάζ

Sarcasm

Οι άντρες μπορούν να χαλαρώσουν και με ταϊλανδέζικο μασάζ. Φυσικά, το μασάζ αυτό μπορεί να τους παρέχει και «έξτρα υπηρεσίες.»

6. Σύντροφος προς ενοικίαση

Andrew Chant

Θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας στην Ταιλάνδη με μια κοπέλα, αλλά δεν έχετε; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε απλά να νοικιάσετε. Μπορείτε να πάρετε μια κοπέλα για να μείνει μαζί σας όλο το βράδυ και το πρωί να φύγει.

7. Δρόμος Walking

Manonthelam

Στην Πατάγια, το μεγαλύτερο μέρος του σeξοτουρισμού συμβαίνει στον δρόμο Walking.

8. Σόου Πινγκ Πονγκ

manonthelam

Οι άντρες μπορούν να βρουν περίεργες μορφές διασκέδασης στο Σόου Πινγκ Πονγκ, στα οποία οι γυναίκες κάνουν διάφορα κόλπα με το σώμα τους.

9. Τρανσeξουαλ

asset1

Οι παντρεμένοι άντρες που έχουν βαρεθεί τις γυναίκες μπορούν να πειραματιστούν με τρανσeξουαλ- και η Ταϊλάνδη είναι γεμάτη.

10. Καμπαρέ τρανσeξουαλ

Αν τους αρέσει αυτή η εμπειρία μπορούν να δουν επαγγελματικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις τρανσeξουαλ σε καμπαρέ που υπάρχουν σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×