Κρήτη: Η νύφη του χιονιά που έγινε viral! Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες του γάμου (pics) | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
xion-1

Κρήτη: Η νύφη του χιονιά που έγινε viral! Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες του γάμου (pics)

Smiley face
Ένας γάμος που θα γίνει αξέχαστος έλαβε χώρα στα Χανιά εν μέσω… χιονιά. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το zarpanews από τον φωτογράφο Γιάννη Τζανάκη και το eikonotropio.gr, μια ατρόμητη νύφη αψήφησε το χιόνι που είχε σκεπάσει τα πάντα, και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. ...

Ένας γάμος που θα γίνει αξέχαστος έλαβε χώρα στα Χανιά εν μέσω… χιονιά.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το zarpanews από τον φωτογράφο Γιάννη Τζανάκη και το eikonotropio.gr, μια ατρόμητη νύφη αψήφησε το χιόνι που είχε σκεπάσει τα πάντα, και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

ni1

Παρόλο που το χιόνι είχε σκεπάσει την αυλή της Ευαγγελιστρίας στη Χαλέπα, η Γεωργία όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά φόρεσε το καλύτερο χαμόγελο της και έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα δαντελένιο νυφικό και κρατώντας ολόλευκη ομπρέλα κατευθύνθηκε στον Ιερό Ναό, όπου την περίμενε ο Ανδρέας.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

ni2

Το σκηνικό του γάμου ήταν παραμυθένιο, με την Γεωργία να δηλώνει στο zarpanews, πως:

«Ήταν πραγματικά πολύ ιδιαίτερα. Νιώθουμε πολύ τυχεροί!»

ni3

Μάλιστα δεν έκρυψε πως μόλις δυο ημέρες πριν τον γάμο, ακούγοντας τις δυσοίωνες προβλέψεις των μετεωρολόγων αποφάσισε να προμηθευτεί την ομπρέλα, χωρίς βέβαια να μπορεί να φανταστεί ότι θα χιόνιζε ακόμα και μέσα στη Χαλέπα!

ni4

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα αφού δύο καλεσμένοι έπεσαν χωρίς ευτυχώς να χτυπήσουν πολύ.

ni5

Μετά το μυστήριο, η βραδιά «ζεστάθηκε» για τα καλά, με γλέντι μέχρι πρωίας σε έναν γάμο που σίγουρα θα μείνει αξέχαστος.

ni6 ni7

via

Διαβάστε περισσότερα

×