Η πόλη που έβαλε φανάρια στο έδαφος επειδή οι κάτοικοι κοιτούν συνέχεια τα… κινητά τους | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η πόλη που έβαλε φανάρια στο έδαφος επειδή οι κάτοικοι κοιτούν συνέχεια τα… κινητά τους

Smiley face
Ασφαλείς θέλησε να κρατήσει τους εθισμένους στα κινητά κατοίκους της μια ολλανδική πόλη. Γι’ αυτό έκανε κάτι παράξενο και ασηνύθιστό αλλά και χρήσιμο, σε μια σύγχρονη κοινωνία. Έβαλε φανάρια στα… πεζοδρόμια και στις διαβάσεις πεζών. Η πόλη ονομάζεται Bodegraven και εκεί πλέον οι επισκέπτες μπορούν ν...

Ασφαλείς θέλησε να κρατήσει τους εθισμένους στα κινητά κατοίκους της μια ολλανδική πόλη. Γι’ αυτό έκανε κάτι παράξενο και ασηνύθιστό αλλά και χρήσιμο, σε μια σύγχρονη κοινωνία. Έβαλε φανάρια στα… πεζοδρόμια και στις διαβάσεις πεζών.

Η πόλη ονομάζεται Bodegraven και εκεί πλέον οι επισκέπτες μπορούν να δουν LED ταινίες στις διαβάσεις πεζών, ώστε να βοηθήσουν τους αφηρημένους που παίζουν συνεχώς με τα κινητά τους, να μην πάθουν κάτι ανεπανόρθωτο.

Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό. Κατά τα άλλα λειτουργούν σαν τα κανονικά φανάρια. Το πράσινο χρώμα είναι για να περνούν και το κόκκινο για να σταματούν.

Πίσω από αυτή τη δημιουργία βρίσκεται η HIG Traffic Systems, μια εταιρεία τοπική που θέλει να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×