Γέλιο Μέχρι Δακρύων: Αυτό Είναι το Πιο Χιουμοριστικό Βίντεο για το Survivor Μέχρι Σήμερα! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
κηλη

Γέλιο Μέχρι Δακρύων: Αυτό Είναι το Πιο Χιουμοριστικό Βίντεο για το Survivor Μέχρι Σήμερα!

Smiley face
Κάθε μέρα είναι και καλύτερος. Είναι η ήρεμη δύναμη. Ο… θα σας φάω όλους (στην κυριολεξία) του παιχνιδιού. Ο ράπερ, ο συνθέτης και όλα αυτά σε ένα! Ο τεράστιος, ο μοναδικός ΒΟ. Πήγε στο παιχνίδι πάνω απ’ όλα για να το απολαύσει και δεν σταματάει να το δείχνει. Μπορεί να είναι και ο πιο «...

Κάθε μέρα είναι και καλύτερος. Είναι η ήρεμη δύναμη. Ο… θα σας φάω όλους (στην κυριολεξία) του παιχνιδιού. Ο ράπερ, ο συνθέτης και όλα αυτά σε ένα! Ο τεράστιος, ο μοναδικός ΒΟ. Πήγε στο παιχνίδι πάνω απ’ όλα για να το απολαύσει και δεν σταματάει να το δείχνει. Μπορεί να είναι και ο πιο «ήρθα για τα λεφτά» παίκτης του παιχνιδιού.

Το στιλ με το οποίο παίζει στα αγωνίσματα, ο τρόπος με τον οποίο τρώει τα έπαθλα, η συγκέντρωση του στον στόχο όταν πρόκεται για φαγητό σε αντίθεση με τις ασυλίες, όλα αυτά τον κάνουν ξεχωριστό! Δεδομένα είναι ο πιο αγαπημένος μας «Διάσημος» του παιχνιδιού και θα θέλαμε να τον δούμε να το… σηκώνει!

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

1 Ξεκινάμε από το βασικό. Τα έχει καλά με όλους! Τον συμπαθούν όλοι, δεν έχει μαλώσει με κανέναν και έχει την τακτική του που μπορεί να τον οδηγήσει μέχρι τον τελικό. Κανείς δεν τον ενοχλεί, έχει την ησυχία του, αράζει στην παραλία του και είναι και ο πρώτος! Το απολαμβάνει και αυτό μπορεί να τον φτάσει στο τέρμα.

2 Ξέρει πως να διαχειριστεί κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έχει το δικό του στιλ. Δεν βιάζεται! Με το πάσο του, στο τέλος ξέρει τι πρέπει να κάνει. Έχει δημιουργήσει μια υπέροχη παγίδα στον αντίπαλο και συνέχεια την πατάει. Δείχνει πως είναι ο χειρότερος παίκτης, οι «Μαχητές» τον επιλέγουν όσο μπορούν και στο τέλος (χαλαρά πάντα) τους δείχνει ποιος πραγματικά είναι. Στα highlights συνολικά του παιχνιδιού μέχρι τώρα το… baywatch στιλ του με το οποίο έβγαινε από την θάλασσα σε ένα αγώνισμα. Πώς να μην τον λατρέψεις;

Το βίντεο της χρονιάς απ’ την εκπομπή Ροντέο! Κλάμα, δάκρυα, λυγμοί, με τον τεράστιο Μπο…

Απλα…ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

4 Ο BO σε αντίθεση με κάτι Γουίλι, Πάνους και Τσανγκ, ξέρει να σέβεται! Το έδειξε όταν οι «Διάσημοι» έπιασαν το ψάρι που είχε παίξει στον Νέμο. Το ψάρι τελικά το άφησαν να ζήσει με τον έναν και μοναδικό BO να σέβεται το γεγονός πως είχε παίξει στον… Μέμο (ναι ναι έτσι το είπε!) λογικά τον Μπεγνή εννοούσε και έτσι συμφώνησε με τους υπόλοιπους να μη φάνε το ψάρι-ηθοποιό! Μεγαλείο ψυχής από έναν τίμιο γίγαντα!!!

5 Τον θέλουμε νικητή ρε φίλε γιατί με τον BO στον τελικό αυτός αποκτά μεγαλύτερο νόημα. Σκεφτείτε έναν τελικό ανάμεσα σε Μάριο και Αγγελόπουλο. Το κάνατε εικόνα; Αδιάφορο εντελώς. Οι καλύτεροι παίκτες μεταξύ τους. Κάντε τώρα και εικόνα έναν τελικό με ΒΟ! Έτοιμοι; Είδατε τις τούμπες σε κάθε δύο μέτρα; Εμείς τις έχουμε ήδη εικόνα στο μυαλό μας και φυσικά στο τέλος, όπως πάντα χαλαρός, θα πάρει και τη μεγάλη νίκη! Οι τούμπες του όμως θα γραφτούν στην ιστορία, γιατί ακόμα και αυτές είναι στιλάτες!

Διαβάστε περισσότερα

×