17+1 πανεύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά | Sugklonistiko

17+1 πανεύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Smiley face
Πολλές γυναίκες θεωρούν πως τα κοντά μαλλιά είναι δύσκολο να χτενιστούν και γι’ αυτό τα αφήνουν απλά κάτω. Τα ισιώνουν, τα κάνουν μπούκλες και είναι έτοιμες. Αυτό όμως δεν ισχύει! Ακόμη κι αν το μήκος των μαλλιών σας δεν είναι αρκετό, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά, μοντέρνα και ανάλαφρα χτενί...

Πολλές γυναίκες θεωρούν πως τα κοντά μαλλιά είναι δύσκολο να χτενιστούν και γι’ αυτό τα αφήνουν απλά κάτω. Τα ισιώνουν, τα κάνουν μπούκλες και είναι έτοιμες.

Αυτό όμως δεν ισχύει! Ακόμη κι αν το μήκος των μαλλιών σας δεν είναι αρκετό, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά, μοντέρνα και ανάλαφρα χτενίσματα.

Δημιουργήστε κότσους, half up, top knot και βέβαια υπέροχες πλεξούδες. Τα space buns είναι επίσης μια ιδιαίτερη και παιχνιδιάρικη επιλογή που δημιουργείται εύκολα και γρήγορα.

Πιάστε τα όλα πάνω, αφήστε τα μισά κάτω ή πιάστε μόνο την φράντζα σας με διάφορους τρόπους και δημιουργήστε πανεύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να δουλέψει η φαντασία σας!

Δείτε βήμα βήμα το πως δημιουργούνται 4 πανεύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά:

1. Boho χτένισμα με κυματιστά μαλλιά και λεπτά πλεξουδάκια στο πλάι

Απλά κάντε τα μαλλιά σας ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες ή αφήστε τα στο φυσικό τους σπαστό και δημιουργήστε διάσπαρτα στο πλάι μικρές πλεξούδες που θα πέφτουν ανέμελα μέσα στα υπόλοιπα μαλλιά σας.

2. Πιασμένα πίσω σε half up με χοντρή κορδέλα

Όπως έχετε τα μαλλιά σας στο φυσικό τους ή ανάλαφρα beachy waves, πιάστε ένα half up και φορέστε μια χοντρή κορδέλα που θα δώσει χρώμα στο σύνολο σας.

3. Space buns με γαλλικές πλεξούδες και κυματιστά μαλλιά

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ξεκινήστε δημιουργώντας δυο μικρές γαλλικές – ολλανδικές πλεξούδες στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας με κατεύθυνση προς τα πίσω. Στο τελείωμα τους κάντε δυο μικρούς κότσους σαν space bun.

4. Πλαϊνή φράντζα με πλεξούδες και ανέμελα κυματιστά μαλλιά

Αφήστε ανέμελα τα μαλλιά σας και κάντε μια βαθιά πλάγια χωρίστρα. Στην πλευρά που υπάρχει η χωρίστρα δημιουργήστε τρία μικρά πλεξουδάκια και πιάστε τα με ένα τσιμπιδάκι προς το πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

Δείτε αναλυτικά τον τρόπο δημιουργίας αυτών των χτενισμάτων στο βίντεο που ακολουθεί.

Καθώς και μερικές ακόμη υπέροχες προτάσεις για καλοκαιρινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά:

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Διαβάστε περισσότερα

×