Πρεμιέρα με αποχώρηση στο Survival! Οι… διακεκριμένοι και όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
survival-758x417

Πρεμιέρα με αποχώρηση στο Survival! Οι… διακεκριμένοι και όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Smiley face
Λεπτομέρειες για το Survival Secrets έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων και τι θα γίνει στα πρώτα επεισόδια. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, το ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon θα «στεγαστεί» στην παραλία της Κουρούτας και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε 15 ημέρ...

Λεπτομέρειες για το Survival Secrets έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων και τι θα γίνει στα πρώτα επεισόδια.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, το ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon θα «στεγαστεί» στην παραλία της Κουρούτας και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε 15 ημέρες, ενώ στην παρουσίαση θα είναι μάλλον ένα γνωστό ζευγάρι.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Θα υπάρξουν δύο ομάδες, η ομάδα των διακεκριμένων και η ομάδα των απλών καθημερινών ανθρώπων, που θα έχουν επιλεγεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από την Κύπρο.

Κατά την εκπομπή, το Survival θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου και, μάλιστα, με… αποχώρηση! «Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πάρα πολύ κόσμο στην παραλία. Την ίδια μέρα οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν και κάποιοι από αυτούς θα φύγουν. Σαν προκριματικά. Θα γίνει ψηφοφορία και θα λάβει μέρος και το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι άνθρωποι που θα βρίσκονται μέσα», ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης και πρόσθεσε: «στο δεύτερο επεισόδιο, η ομάδα που θα έχει κερδίσει θα επιλέξει τι φαγητό θα φάνε οι παίκτες και των δύο ομάδων. Αν κερδίσει η ομάδα μου, θα επιλέξω να φάω αστακό, αλλά ο χαμένος θα επιλέξει να φάει κάτι πολύ σιχαμένο που περπατάει!».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:


Πηγή peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×