Μωρό με πρόβλημα ακοής χαμογελά ακούγοντας για πρώτη φορά τη μαμά του | Sugklonistiko

Μωρό με πρόβλημα ακοής χαμογελά ακούγοντας για πρώτη φορά τη μαμά του

Smiley face
Η μικρή Lyla γεννήθηκε το Μάιο με μερική απώλεια ακοής και κατάφερε να ακούσει τη φωνή της μητέρα της με ένα ζεύγος ακουστικών. Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και το οποίο δείχνει ένα μωρό επτά εβδομάδων  με πρόβλημα ακοής, να ακούει για πρώτη φορά τη μητέρα του. Αφού του τοποθ...

Η μικρή Lyla γεννήθηκε το Μάιο με μερική απώλεια ακοής και κατάφερε να ακούσει τη φωνή της μητέρα της με ένα ζεύγος ακουστικών.

Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και το οποίο δείχνει ένα μωρό επτά εβδομάδων  με πρόβλημα ακοής, να ακούει για πρώτη φορά τη μητέρα του.

Αφού του τοποθετεί ένα ειδικό ακουστικό, λέει η μητέρα: «Γεια σου Lyla»!, εισπράττοντας ένα τεράστιο χαμόγελο από το κοριτσάκι. «Κατάλαβες ότι μπορείς τώρα να με ακούσεις;», συνέχισε.

Η μητέρα ανέφερε ότι η μικρή Lyla γεννήθηκε το Μάιο με μερική απώλεια ακοής. «Είμαστε τυχεροί που αποκτήσαμε αυτό το ζεύγος ακουστικών βοηθημάτων τον Ιούλιο, όταν ήταν δύο μηνών σχεδόν. «Σε αυτό το βίντεο είναι η πρώτη φορά που ακούει τη φωνή μου και το πρώτο της χαμόγελο», ανέφερε η μητέρα

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

×