Λαμία: Αδέσποτη σκυλίτσα θηλάζει το νεογέννητο γατάκι που κάποιος πέταξε σε κάδο σκουπιδιών | Sugklonistiko

Λαμία: Αδέσποτη σκυλίτσα θηλάζει το νεογέννητο γατάκι που κάποιος πέταξε σε κάδο σκουπιδιών

Smiley face
Συγκινητικό είναι το βίντεο που έχει γίνει viral το οποίο κατέγραψε μια σπουδαία στιγμή μητρότητας στη φύση. Το βίντεο είναι από τη Λαμία και ανήκει σε μια νεαρή κοπέλα που όπως λέει κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια της και μέσα στον κάδο βρήκε ένα νεογέννητο γατάκι δεμένο σε μια σακούλα.Επανάσταση ...

Συγκινητικό είναι το βίντεο που έχει γίνει viral το οποίο κατέγραψε μια σπουδαία στιγμή μητρότητας στη φύση.

Το βίντεο είναι από τη Λαμία και ανήκει σε μια νεαρή κοπέλα που όπως λέει κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια της και μέσα στον κάδο βρήκε ένα νεογέννητο γατάκι δεμένο σε μια σακούλα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Αφού το έβγαλε από την σακούλα, το έβαλε κοντά στην αδέσποτη σκυλίτσα της γειτονιάς που μόλις είχε γεννήσει.

«Σήμερα το πρωί κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο όπως κάνω κάθε ημέρα. Όταν άνοιξα τον κάδο αντίκρισα ένα μικρό γατάκι δεμένο μέσα σε μία σακούλα να νιαουρίζει και να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια εξαιτίας κάποιου ανεγκέφαλου που το είχε εγκαταλείψει για να βρει τραγικό θάνατο. Όταν το έβγαλα η σκυλίτσα της γειτονιάς μας που τυγχάνει να έχει γεννήσει πρόσφατα ήταν πρόθυμη να θηλάσει το μικρό γατάκι. Ευτυχώς η φύση έχει μεριμνήσει ώστε τα ζώα να είναι πιο τρυφερά από τους ανθρώπους..!!!»

Σήμερα το πρωί κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο όπως κάνω κάθε ημέρα.Όταν άνοιξα τον κάδο αντίκρυσα ένα μικρό γατάκι δεμένο μέσα σε μία σακούλα να νιαουρίζει και να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια εξαιτίας κάποιου ανεγκέφαλου που το είχε εγκαταλείψει για να βρεί τραγικό θάνατο.Όταν το έβγαλα η σκυλίτσα της γειτονιάς μας που τυγχάνει να έχει γεννήσει πρόσφατα ήταν πρόθυμη να θηλάσει το μικρό γατάκι.Ευτυχώς η φύση έχει μεριμνήσει ώστε τα ζώα να είναι πιο τρυφερά απο τους ανθρώπους..!!!

Πηγή : lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα

×