Η Σάρον Στόουν ανέβασε σκηνή από την οντισιόν της για το Βασικό Ένστικτο και είναι όλα τα λεφτά | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η Σάρον Στόουν ανέβασε σκηνή από την οντισιόν της για το Βασικό Ένστικτο και είναι όλα τα λεφτά

Smiley face
Μπορεί να μην έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο Imdb, αλλά το Βασικό Ένστικτο είναι μια ταινία που σημάδεψε τόσο τη δεκαετία του ’90, όσο και την μετέπειτα πορεία της πρωταγωνίστρια της, Σάρον Στόουν. Πριν από λίγες ημέρες, η 59χρονη, σήμερα, σταρ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter το απόλυτο th...

Μπορεί να μην έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο Imdb, αλλά το Βασικό Ένστικτο είναι μια ταινία που σημάδεψε τόσο τη δεκαετία του ’90, όσο και την μετέπειτα πορεία της πρωταγωνίστρια της, Σάρον Στόουν.

Πριν από λίγες ημέρες, η 59χρονη, σήμερα, σταρ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter το απόλυτο throwback.

Μια σκηνή από την οντισιόν που της χάρισε το ρόλο της Κάθριν Τραμέλ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Για την ακρίβεια, στο ολιγόλεπτο βιντεάκι, βλέπουμε την, μόλις 32 χρονών τότε Σάρον, να λεέι τις ατάκες ως Κάθριν (μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας Πολ Βερχόβεν στο ρόλο του ντετέκτιβ Νικ Κούραν τον οποίο, τελικά, θα ενσάρκωνε ο Μάικλ Ντάγκλας) για μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας.

Μιλάμε φυσικά για τη σκηνή που διαδραματίζεται στο δωμάτιο ανάκρισης και έχει μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο σέξι κινηματογραφικές στιγμές.

Δείτε την ανάρτησή της.


Αυτό που ίσως να μη γνωρίζατε είναι ότι ο συγκεκριμένος ρόλος δόθηκε στη Σάρον Στόοουν κυρίως από τύχη. «Δεν είναι ότι μπήκα στο στούντιο και όλοι είπαν «Να τη! Ήρθε!»», έχει δηλώσει σε συνέντευξη της στο παρελθόν. «Ήταν ένας ρόλος που τον είχαν ήδη προτείνει σε 12 ακόμα ηθοποιούς πριν από εμένα, μόνο που αυτές τον είχαν απορρίψει εξαιτίας των βίαιων σκηνών», έχει παραδεχτεί. «Τον δέχτηκα εγώ όμως γιατί, μπαίνοντας στο στούντιο, ήξερα ότι ήμουν αρκετή».

Η Σάρον Στόουν είχε μόλις πάρει μια από τις πιο σωστές αποφάσεις της ζωής της αφού η ταινία έκανε 353 εκατομμύρια δολάρια τζίρο, καθόρισε ένα νέο, πιο αισθησιακό, είδος film noir και, φυσικά, απογείωσε την καριέρα της Σάρον Στόουν.

[bovary]
Διαβάστε περισσότερα

×