Η ανεκτίμητη αντίδραση μιας μητέρας όταν βλέπει πως το νεογέννητο είναι αγόρι και στην οικογένεια της έχουν να κάνουν αγόρι 50 χρόνια | Sugklonistiko

Η ανεκτίμητη αντίδραση μιας μητέρας όταν βλέπει πως το νεογέννητο είναι αγόρι και στην οικογένεια της έχουν να κάνουν αγόρι 50 χρόνια

Smiley face
Μερικοί γονείς θέλουν να γνωρίζουν από νωρίς το φύλο του αγέννητου μωρού τους, αλλά άλλοι προτιμούν να έχουν μια μικρή έκπληξη κατά τη διάρκεια της γέννας, όπως αυτή η μαμά από τη Georgia. Η 29χρονη Dara Crouch είναι ήδη μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού. Η νεαρή νοσοκόμα αποφάσισε να αφήσει το φύλο του...

Μερικοί γονείς θέλουν να γνωρίζουν από νωρίς το φύλο του αγέννητου μωρού τους, αλλά άλλοι προτιμούν να έχουν μια μικρή έκπληξη κατά τη διάρκεια της γέννας, όπως αυτή η μαμά από τη Georgia.

Η 29χρονη Dara Crouch είναι ήδη μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού. Η νεαρή νοσοκόμα αποφάσισε να αφήσει το φύλο του δεύτερου παιδιού της για έκπληξη. Αλλά, όταν γεννήθηκε και είδε ότι ήταν αγοράκι, είχε σοκαριστεί. Ευτυχώς, ένας φωτογράφος κατέγραψε αυτή την ανεκτίμητη έκφραση!

«Πίστευα ότι ήταν κορίτσι,» είπε η Dara σε μια συνέντευξή της στο TODAY. Πίστευε ότι είναι αδύνατο να κάνει αγόρι αφού κανείς από την πλευρά της μητέρας της δεν είχε κάνει γιο τα τελευταία 50 χρόνια.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μερικοί γονείς θέλουν να γνωρίζουν από νωρίς το φύλο του αγέννητου μωρού τους, αλλά άλλοι προτιμούν να έχουν μια μικρή έκπληξη κατά τη διάρκεια της γέννας, όπως αυτή η μαμά από τη Georgia. Η 29χρονη Dara Crouch είναι ήδη μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού. Η νεαρή νοσοκόμα αποφάσισε να αφήσει το φύλο του δεύτερου παιδιού της για έκπληξη. Αλλά, όταν γεννήθηκε και είδε ότι ήταν αγοράκι, είχε σοκαριστεί. Ευτυχώς, ένας φωτογράφος κατέγραψε αυτή την ανεκτίμητη έκφραση! «Πίστευα ότι ήταν κορίτσι,» είπε η Dara σε μια συνέντευξή της στο TODAY. Πίστευε ότι είναι αδύνατο να κάνει αγόρι αφού κανείς από την πλευρά της μητέρας της δεν είχε κάνει γιο τα τελευταία 50 χρόνια.

Ο Ker-Fox, ένας φωτογράφος και οικογενειακός φίλος της Dara έχει τραβήξει πάνω από 100 φωτογραφίες γεννήσεων από το 2011. Μιλώντας για την αντίδραση της Dar, είπε, «έχω δει πολλές εκπλήξεις, αλλά η Dara είχε μακράν την πιο αυθεντική αντίδραση.»
γυ

«Πέντε λεπτά πριν γεννηθεί το μωρό, το ζευγάρι άρχισε και πάλι να σκέφτεται την πιθανότητα να είναι αγόρι,» είπε. Επίσης, περιέγραψε την Dara τη στιγμή που η μαία της είπε ότι είναι αγόρι: «Θεέ μου! Είναι αγόρι; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αγόρι!»
γυ1
Σαν νοσοκόμα, η Dara περιέγραψε το πώς αισθάνεται στη δουλειά και πώς όταν γέννησε, «Όταν δουλεύεις σαν νοσοκόμα νιώθεις τα συναισθήματα που υπάρχουν στο δωμάτιο… μερικές φορές δένεσαι πολύ όταν έχεις αναλάβει τη φροντίδα κάποιου για πάνω από 12ώρες. Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ενθουσιασμό που ένιωσα όταν είδα για πρώτη φορά τον Liam.»

Δεν έχει σημασία σε πόσες γέννες συμμετείχε σαν νοσοκόμα, η στιγμή που θα πάρει μια μανούλα στην αγκαλιά της το αγγελούδι της είναι μοναδική!


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×