Ετοιμάζονταν για το 1ο της Ραντεβού, όταν Είδε τα Παράξενα Βαθουλώματα στο Μέτωπό της. Ξαφνικά συνέβη το αδιανόητο! | Sugklonistiko
28

Ετοιμάζονταν για το 1ο της Ραντεβού, όταν Είδε τα Παράξενα Βαθουλώματα στο Μέτωπό της. Ξαφνικά συνέβη το αδιανόητο!

Smiley face
Καθώς η Anna ετοιμάζεται για το πρώτο ραντεβού με το Henry, έναν άντρα με τον οποίο είναι κρυφά ερωτευμένη εδώ και χρόνια, όλα πάνε στραβά μέχρι που ανακαλύπτει το αδύνατο – μπορεί να δώσει στο σώμα της όποια μορφή θέλει, σαν αν είναι πηλός. Το “Plastic” είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τη Sandy...

Καθώς η Anna ετοιμάζεται για το πρώτο ραντεβού με το Henry, έναν άντρα με τον οποίο είναι κρυφά ερωτευμένη εδώ και χρόνια, όλα πάνε στραβά μέχρι που ανακαλύπτει το αδύνατο – μπορεί να δώσει στο σώμα της όποια μορφή θέλει, σαν αν είναι πηλός.

Το “Plastic” είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τη Sandy Widyanata και είναι μια δημοφιλής ταινία μικρού μήκους η οποία βγήκε το 2008. Εμβαθύνει στο θέμα που έχουν οι γυναίκες με το σώμα τους και το πόσο σημαντικό είναι να αποδεχτούμε τον εαυτό μας.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Θα δείτε την Άννα να προσπαθεί να σουλουπώσει το πρόσωπο και το σώμα της στο μπάνιο – τραβάει τη μύτη της μέχρι να φτάσει στο τέλειο σημείο, τεντώνει το λαιμό της σαν καμηλοπάρδαλη για να να γίνει μακρύς και λεπτός – είναι κάτι παράξενο, αστείο αλλά και τρομακτικό κάποιες στιγμές.

Όσο περισσότερο αλλάζει την εμφάνιση της η Anna, τόσο πιο αναζωογονημένη νιώθει. Στην τελική, δίνει στο σώμα της την εικόνα που πάντα ονειρευόταν και ο Henry θα τη λατρέψει.

Αλλά τη στιγμή που ο Henry χτυπάει την πόρτα, η Anna κοιτάζει τη νέα της εμφάνιση στον καθρέφτη και συνειδητοποιεί κάτι συγκλονιστικό. Περιμένετε μέχρι το τέλος… υπάρχει μια αναπάντεχη αλλαγή.

Μάθετε περισσότερα για την Sandy Widyanata

Διαβάστε περισσότερα

×