Εκπαιδευτής κολύμβησης διδάσκει τεσσάρων μηνών μωρά να στέκονται μόνα τους | Sugklonistiko

Εκπαιδευτής κολύμβησης διδάσκει τεσσάρων μηνών μωρά να στέκονται μόνα τους

Smiley face
Ο ”Baby Whisperer” της Ισλανδίας είναι ένας εκπαιδευτής κολύμβησης που δεν κάνει συνηθισμένα μαθήματα κολύμβησης για μωρά. Για την ακρίβεια, διδάσκει μωρά τεσσάρων μηνών να σταθούν μόνα τους πάνω στην παλάμη του! Ο εκπαιδευτής Snorri Magnusson, που ονομάζεται “baby whisperer”, μπορεί να κάνει τα μωρ...

Ο ”Baby Whisperer” της Ισλανδίας είναι ένας εκπαιδευτής κολύμβησης που δεν κάνει συνηθισμένα μαθήματα κολύμβησης για μωρά.

Για την ακρίβεια, διδάσκει μωρά τεσσάρων μηνών να σταθούν μόνα τους πάνω στην παλάμη του!

Ο εκπαιδευτής Snorri Magnusson, που ονομάζεται “baby whisperer”, μπορεί να κάνει τα μωρά μόλις 3,5 μηνών να στέκονται χωρίς βοήθεια. Τα μωρά συνήθως μπορούν να σταθούν ή να κάθονται μόνοι τους σε ηλικία περίπου εννέα ή δέκα μηνών.

Ο Magnusson έγινε ο πρώτος εκπαιδευτής παιδικής κολύμβησης της Ισλανδίας το 1990 και από τότε τελειοποιεί τις ασυνήθιστες μεθόδους του. Τα μωρά που παρακολουθούν αυτό το μάθημα κάνουν προπόνηση δύο φορές την εβδομάδα για δώδεκα εβδομάδες. Σύντομα οι περισσότεροι από τους νεαρούς ”φοιτητές” θα είναι σε θέση να σταθούν, είτε πάνω στα χέρια του Magnusson είτε πάνω σε μια σανίδα!

Γονείς και εκπαιδευτές, μένουν όλοι έκπληκτοι με το αποτέλεσμα.

Ο Magnusson τονίζει όμως ότι οι γονείς δεν πρέπει να το δοκιμάσουν στο σπίτι αλλά μόνο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

: newmoney.gr

Διαβάστε περισσότερα

×