Νευρικός πιανίστας αποτυγχάνει να συγκινήσει τους κριτές, αλλά η έκπληξη στο τέλος σηκώνει όλο το στούντιο στον ΑΕΡΑ! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
pianist_nicholas_bryant_flash_mob_bgt_featured

Νευρικός πιανίστας αποτυγχάνει να συγκινήσει τους κριτές, αλλά η έκπληξη στο τέλος σηκώνει όλο το στούντιο στον ΑΕΡΑ!

Smiley face
Μπορεί να είναι και το πιο αγαπημένο από τα βίντεο του διαγωνισμού ταλέντων της Britain’s Got Talent όλων των εποχών! Η μια έκπληξη σε αυτό το βίντεο διαδέχεται την άλλη και τίποτα δεν είχε προετοιμάσει κοινό, τηλεθεατές μα και κριτές για την μεγάλη έκπληξη όταν μπήκε στη σκηνή ο 33χρονος νευρικός π...

Μπορεί να είναι και το πιο αγαπημένο από τα βίντεο του διαγωνισμού ταλέντων της Britain’s Got Talent όλων των εποχών! Η μια έκπληξη σε αυτό το βίντεο διαδέχεται την άλλη και τίποτα δεν είχε προετοιμάσει κοινό, τηλεθεατές μα και κριτές για την μεγάλη έκπληξη όταν μπήκε στη σκηνή ο 33χρονος νευρικός πιανίστας που δήλωσε ότι θα έπαιζε το τραγούδι των Queen “Don’t Stop Me Now”. “Παίζω πιάνο όποτε μπορώ. Έχω εμμονή με αυτό.” είχε δηλώσει στους κριτές ο Nicholas Bryant.

pianist_nicholas_bryant_flash_mob_bgt_featured

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Παρά τη νευρικότητά του ήταν ενθουσιασμένος που θα έπαιζε το κομμάτι που είχε επιλέξει. “Είναι μια νέα εκτέλεση στην οποία με έχουν βοηθήσει πολύ οι φίλοι μου. Ας το κάνουμε, λοιπόν. “ είχε πει και κοίταξε προς το κοινό, κάνοντας τους κριτές να νομίζουν ότι απλά οι φίλοι του είχαν έρθει για συμπαράσταση στον διαγωνιζόμενο.

Οι κριτές αρχικά κοιτούσαν ο ένας τον άλλον, ο διαγωνιζόμενος δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο. Αλλά, ξαφνικά στη σκηνή εμφανίστηκε ένα ακόμα άτομο, μετά ακόμα ένα και ύστερα άνθρωποι από το κοινό σηκώθηκαν όρθιοι με τα μουσικά όργανά τους ανά χείρας, συνθέτοντας μια μοναδική και άνευ προηγουμένου ορχήστρα!

nicholas-orchestra-3

Οι κριτές και το κοινό παραληρούσαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν ποιος τελικά είναι διαγωνιζόμενος στο κοινό και ποιος όχι. Στον εξώστη η χορωδία συμπλήρωνε το κομμάτι με τους στίχους και ξεσήκωνε όσους κάθονταν εκστατικοί!

britains-got-talent

Δεν είναι μόνο η μαγεία της μουσικής που μας συγκινεί, είναι και η μαγεία της φιλίας, είναι το πόσα μπορεί να καταφέρει κανείς σαν μέλος μιας δυνατής ομάδας που μας συναρπάζει τόσο στο συγκεκριμένο βίντεο και μας αφήνει κάτι πιο υπερβατικό στο τέλος από ένα ακόμα τραγούδι!

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×