Δεν πάει ο νους σας ποιος έγραφε τις ερωτήσεις στο «Θέλεις να γίνεις εκατομμυριούχος» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
8

Δεν πάει ο νους σας ποιος έγραφε τις ερωτήσεις στο «Θέλεις να γίνεις εκατομμυριούχος»

Smiley face
Έγραφε τις ερωτήσεις για το «Θέλεις να γίνεις εκατομμυριούχος» και δεν ήταν το μοναδικό τηλεπαιχνίδι με το οποίο συνεργάστηκε. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος στην εκπομπή «La biri biri». Ο λόγος για τον Θανάση Χειμωνά, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα τηλεοπτικά και πολιτικά πρόσωπα. «Μια πολύ ω...

Έγραφε τις ερωτήσεις για το «Θέλεις να γίνεις εκατομμυριούχος» και δεν ήταν το μοναδικό τηλεπαιχνίδι με το οποίο συνεργάστηκε.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος στην εκπομπή «La biri biri». Ο λόγος για τον Θανάση Χειμωνά, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα τηλεοπτικά και πολιτικά πρόσωπα.

«Μια πολύ ωραία δουλειά που έκανα ήταν να γράφω ερωτήσεις σε τηλεπαιχνίδια, το έκανα πέντε-έξι χρόνια. Έγραφα για το “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” τελευταία φορά του Σπύρου Παπαδόπουλου και μία χρονιά που ήταν με τον Θοδωρή Αθερίδη στον Alpha, στο “Τοις Μετρητοίς” ένα άλλο παιχνίδι με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, “Τα τετράγωνα των αστέρων” με τον Γιώργο Μαρίνο, το “Taxi Girl” με τη Βίκυ Σταυροπούλου κι έκανα και λίγο την “Εκδίκηση της ξανθιάς”»

Δείτε το video:

Πηγή: newsone.gr

Διαβάστε περισσότερα

×