«Έπαιξαν ξύλο» on camera Καραντώνη – Αναστασίου! – Βίντεο | Sugklonistiko
17

«Έπαιξαν ξύλο» on camera Καραντώνη – Αναστασίου! – Βίντεο

Smiley face
Όπως σας ενημερώσαμε, σήμερα είναι η επέτειος γάμου της Άντρης Καραντώνη και του Νεοκλή Σκουρουμούνη! Με αυτό το γεγονός, η Άντρη θα βρεθεί για πρώτη φορά καλεσμένη σε εκπομπή του Mega και εκεί θα ξεδιπλώσει την γνωριμία με τον παιδικό της έρωτα και μετέπειτα σύζυγο της, Νεοκλή Σκουρουμούνη, το γάμ...

Όπως σας ενημερώσαμε, σήμερα είναι η επέτειος γάμου της Άντρης Καραντώνη και του Νεοκλή Σκουρουμούνη!

Με αυτό το γεγονός, η Άντρη θα βρεθεί για πρώτη φορά καλεσμένη σε εκπομπή του Mega και εκεί θα ξεδιπλώσει την γνωριμία με τον παιδικό της έρωτα και μετέπειτα σύζυγο της, Νεοκλή Σκουρουμούνη, το γάμο και την εγκυμοσύνη της αλλά και τον ερχομό της κόρης τους Αργυρώς!

Μέσα στα πλαίσια της εκπομπής «Όλα για σένα» με την Αλεξία Αναστασίου και την όμορφη παρέα της εκπομπής, Τάσος Ευαγγέλου, Χριστιάνα Αντωνίου, Νικόλας Ιωαννίδης και Έλενα Θεόδωρου, έβαλαν τις δυο ξανθιές παρουσιάστριες να αγωνιστούν μεταξύ τους, αφού πρώτα έκαναν το απαραίτητο μάθημα με τον πρωταθλητή του judo και σύζυγο της Άντρης, Νεοκλή!

Το πια κέρδισε θα το δούμε από τηλεοράσεως την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα από την συχνότητα του Megaλου καναλιού!

Δείτε σκηνές από το βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το Celebrity!

Πηγή: lifenewscy.com

Διαβάστε περισσότερα

×