Παίκτης του Survivor πήρε 16 κιλά δύο μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
12

Παίκτης του Survivor πήρε 16 κιλά δύο μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού

Smiley face
Οι παίκτες του Survivor είδαν την εξωτερική τους εμφάνιση να αλλάζει κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν έφευγαν από το παιχνίδι ήταν να… φάνε. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς σημείωσαν θεαματικές αυξομειώσεις στο βάρος τους. «Έχω πάρει 15 – 16 κιλά α...

Οι παίκτες του Survivor είδαν την εξωτερική τους εμφάνιση να αλλάζει κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν έφευγαν από το παιχνίδι ήταν να… φάνε. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς σημείωσαν θεαματικές αυξομειώσεις στο βάρος τους.

«Έχω πάρει 15 – 16 κιλά αφότου βγήκα από το παιχνίδι. Είχα βγει πολύ λεπτός», εξομολογήθηκε, στην κυπριακή εκπομπή Με Αγάπη Χριστιάνα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που βρέθηκε στην Μεγαλόνησο.

Μάλιστα, ο παίκτης των Μαχητών αποκάλυψε πως, όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, ήταν 63 κιλά: «η κάμερα μας πάχαινε και μου έλεγαν όλοι ότι είχα βγει πολύ αδύνατος. Είχα γυρίσει 63 κιλά! Ούτε στο Γυμνάσιο δεν ήμουνα τόσο!».

Πάντως, τα… πρωτεία στην αυξομείωση του βάρους του τα είχε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Όπως είχε δηλώσει στο Survivor Πανόραμα, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έχασε περίπου 20 κιλά και, πλέον, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή του στα social media, ζυγίζει 98 κιλά.

πηγη:peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×