Οι εργάτες σοκαρίστηκαν όταν ένας πελάτης παρήγγειλε 100 χάμπουρκερ. Στη συνέχεια όμως έδωσε σε όλους ένα μεγάλο μάθημα! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Οι εργάτες σοκαρίστηκαν όταν ένας πελάτης παρήγγειλε 100 χάμπουρκερ. Στη συνέχεια όμως έδωσε σε όλους ένα μεγάλο μάθημα!

Smiley face
Ο Lance Stewart, μια διασημότητα από την εκπομπή Vine, έκανε ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη του ρουτίνα με τις φάρσες και τα ψυχαγωγικά βίντεο. Σκοπός του αυτή τη φορά ήταν να αλλάξει τη ζωή κάποιου με ένα διαφορετικό τρόπο, κι όχι απλά κάνοντάς τον να γελάσει. Ο Stewart με ένα φίλο του, λοιπόν, ε...

Ο Lance Stewart, μια διασημότητα από την εκπομπή Vine, έκανε ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη του ρουτίνα με τις φάρσες και τα ψυχαγωγικά βίντεο. Σκοπός του αυτή τη φορά ήταν να αλλάξει τη ζωή κάποιου με ένα διαφορετικό τρόπο, κι όχι απλά κάνοντάς τον να γελάσει. Ο Stewart με ένα φίλο του, λοιπόν, επισκέφθηκαν τα τοπικά McDonald’s.

Στην αρχή, ακούγοντας την παραγγελία τους, οι υπάλληλοι του ταμείου πίστεψαν ότι πρόκειται για φάρσα, γιατί οι 2 φίλοι παρήγγειλαν 100 McDoubles! Τους πλησίασε ο διευθυντής για να ρωτήσει αν μιλάνε σοβαρά και ο Stewart τον διαβεβαίωσε ότι εννοούσε πέρα για πέρα την παραγγελία του. Πλήρωσε λοιπόν τα 151 δολάρια, έβαλε στις σακούλες τα φαγητά και βγήκε από το μαγαζί.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

2e09c6be00000578-3300153-image-m-45_1446465399012

mcdonalds1n-1-web

Ο Stewart περιπλανήθηκε στους δρόμους, ψάχνοντας για αστέγους για να μοιράσει τα burgers κι έδινε πάνω από ένα στον κάθε ένα που συναντούσε. Όταν ξέμειναν από burgers επέστρεψαν στο κατάστημα και αγόρασαν παραπάνω πράγματα, χυμούς, νερό, γλυκά, όλα αυτά για να τα προσφέρουν στους ανθρώπους που είχαν βοηθήσει.

lance-stewart-hands-out-burger-to-yamaca-guy-youtube-video-screenshot

Αλλά αυτό που μας συγκινεί πραγματικά είναι η αντίδραση των ανθρώπων και το χαμόγελό τους στην όμορφη κίνηση του διάσημου σόουμαν. Πολλές φορές το χαμόγελο ενός ανθρώπου που έχει ανάγκη είναι καλύτερο από το γέλιο.

Διαβάστε περισσότερα

×