Υποψήφια για κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης η Κατερίνα Στεφανίδη! | Sugklonistiko
stefa_0

Υποψήφια για κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης η Κατερίνα Στεφανίδη!

Smiley face
Τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας στίβου στην Ευρώπη για το 2016 διεκδικεί η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επι κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη. Η ψηφοφορία γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της European Athletics στο Facebook (όποια συγκεντρώσει περισσότερα like και share) και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ο...

Τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας στίβου στην Ευρώπη για το 2016 διεκδικεί η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επι κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της European Athletics στο Facebook (όποια συγκεντρώσει περισσότερα like και share) και θα ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου.

Να θυμίσουμε πως η Στεφανίδη είχε πάρει τον τίτλο της κορυφαίας, για τον Ευρωπαϊκό στίβο, αναφορικά με τον μήνα Αύγουστο.

Στην ψηφοφορία μαζί με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια συμμετέχουν οι Ρουθ Μπεϊτία (χρυσό στο άλμα εις ύψος στο Ρίο), Σάρα Κόλακ (χρυσό στον ακοντισμό στο Ρίο), Ανίτα Μάρτον (χάλκινο στη σφαιροβολία στο Ρίο), Σάντρα Πέρκοβιτς (χρυσό στη δισκοβολία στο Ρίο), (ασημένιο στα 400μ με εμπόδια στο Ρίο), Ντάφνι Σκίπερς (ασημένιο στα 200 μ. στο Ρίο), Ιβάνα Σπάνοβιτς (χάλκινο στο άλμα εις μήκος στο Ρίο), Ναφιμάσου Τιάμ (χρυσό στο έπταθλο στο Ρίο), Ανίτα Βλόνταρτσικ (χρυσή στη σφυροβολία στο Ρίο με παγκόσμιο ρεκόρ).

 via

Διαβάστε περισσότερα

×