Παραολυμπιακοί – Κολύμβηση: Στον τελικό των 100μ. ύπτιο ο Μακροδημήτρης | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
imagehandler

Παραολυμπιακοί – Κολύμβηση: Στον τελικό των 100μ. ύπτιο ο Μακροδημήτρης

Smiley face
Μία ακόμη ελληνική επιτυχία στους Αγώνες του Ρίο – Ο Αριστείδης Μακροδημήτρης προκρίθηκε στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο στην κατηγορία S2 – Δεν κατάφεραν να προκριθούν ο Καπελλάκης και ο Χρηστάκης Σε δύσκολο προκριματικό γύρο στην κατηγορία S2 – 100μ ύπτιο αγωνίστηκαν οι δύο Έλληνες κολυμβη...

Μία ακόμη ελληνική επιτυχία στους Αγώνες του Ρίο – Ο Αριστείδης Μακροδημήτρης προκρίθηκε στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο στην κατηγορία S2 – Δεν κατάφεραν να προκριθούν ο Καπελλάκης και ο Χρηστάκης

Σε δύσκολο προκριματικό γύρο στην κατηγορία S2 – 100μ ύπτιο αγωνίστηκαν οι δύο Έλληνες κολυμβητές, Αριστείδης Μακροδημήτρης και Γεώργιος Καπελλάνης, με τον Κινέζο συναθλητή τους, Liu Benying, να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ, με χρόνο 1:50:67.

Αυτό όμως δεν κόστισε στον Μακροδημήτρη, ο οποίος με χρόνο 2:19:25 κατέλαβε την έβδομη θέση κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να βρεθεί στον τελικό που θα γίνει σήμερα στις 23:40, ώρα Ελλάδος.

Αντίθετα ο Καπελλάκης δεν τα κάταφερε καθώς με χρόνο 2:45:85 έμεινε εκτός οκτάδας.

Εκτός τελικού έμεινε και ο Παναγιώτης Χρηστάκης στην κατηγορία S6 – 50 μέτρα πεταλούδα, με χρόνο 35:46. Στην σειρά που αγωνίστηκε τερμάτισε στην έβδομη θέση, ενώ στην γενική κατάταξη ήταν ενδέκατος.

Διαβάστε περισσότερα

×