Zευγάρι υιοθέτησε ορφανό από το νοσοκομείο όταν το νεογέννητο μωρό τους πέθανε | Sugklonistiko

Zευγάρι υιοθέτησε ορφανό από το νοσοκομείο όταν το νεογέννητο μωρό τους πέθανε

Smiley face
Οι γονείς του Dewey, η Katie και ο Josh Butler πάντα ήθελαν μια μεγάλη οικογένεια. “Προέρχομαι από μια μεγάλη οικογένεια,” λέει η Katie. “Ο Josh είναι επίσης άνθρωπος της οικογένειας και αυτό μου άρεσε πολύ πάνω του.” Έτσι, όταν οι Butler από το Νάσβιλ αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους μικρή οικ...

Οι γονείς του Dewey, η Katie και ο Josh Butler πάντα ήθελαν μια μεγάλη οικογένεια.

“Προέρχομαι από μια μεγάλη οικογένεια,” λέει η Katie. “Ο Josh είναι επίσης άνθρωπος της οικογένειας και αυτό μου άρεσε πολύ πάνω του.”

Έτσι, όταν οι Butler από το Νάσβιλ αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους μικρή οικογένεια, ήταν ενθουσιασμένοι και καλά προετοιμασμένοι. Είχαν προγραμματιστεί ακόμα την εγκυμοσύνη, έτσι ώστε η Katie, η οποία είναι δασκάλα, να περάσει το καλοκαίρι με το νέο μέλος της οικογένειας.

“Το είχαμε προγραμματίσει αρκετά καλά,” είπε. “Έμαθα ότι ήμουν έγκυος το Σεπτέμβριο του 2014.”

Αλλά ο κόσμος τους ήρθε τα πάνω κάτω όταν οι γιατροί ανακάλυψαν από το υπερηχογράφημα ότι το μωρό τους, ηλικίας 20 εβδομάδων, είχε μια σπάνια γενετική διαταραχή.

“Τον Ιανουάριο του 2015, πήγαμε στους γιατρούς, και μας είπαν ότι ο λαιμός του ήταν πλατύς και ότι το μωρό είχε λυγισμένα πόδια,” είπε η μητέρα. “Αυτά ήταν όλα αποτέλεσμα της γενετικής διαταραχής.”

Καθώς συνέχιζαν να παρακολουθούν την πρόοδο του μικρού Dewey, οι γιατροί δεν ήξεραν τι να κάνουν, αφού γνώριζαν ότι ο Dewey θα ήταν ένα «μωρό με ειδικές ανάγκες», σύμφωνα με το The Advertiser.

Η Katie υποβαλλόταν σε εβδομαδιαία υπερηχογραφήματα με τον γιατρό της, αλλά κάθε εβδομάδα τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Οι γιατροί ανακάλυψαν μετά πως τα χέρια του Dewey ήταν κλειστά και πως δεν άκουγαν καλά την καρδιά του.

Τελικά οι γιατροί αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο να πάρουν το μωρό από την Katie – στις 39 εβδομάδες κύησης.

Ο καρδιακός παλμός του Dewey έπεφτε γρήγορα, έτσι οι γιατροί πραγματοποίησαν καισαρική τομή και βρήκαν τον ομφάλιο λώρο του Dewey, που έμοιαζε σαν να ήταν μόλις 20 εβδομάδων, τυλιγμένο αρκετές φορές γύρω από το λαιμό του.

Ο Dewey γεννήθηκε, και η μητέρα του τον κράτησε για λίγη ώρα πριν τον μεταφέρουν στη ΜΕΘΝ.

Εκεί, τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν.

Ο Dewey πράγματι γεννήθηκε με παραμορφωμένα μέρη. Οι γιατροί του έκαναν τραχειοτομή και του τοποθέτησαν ένα σωλήνα για να μπορεί ν’ αναπνέει.

Στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο λαιμό του, όμως η καρδιά του Dewey σταμάτησε να λειτουργεί και πέθανε στο χειρουργείο μετά από μόλις 132 ημέρες ζωής.

Το ζευγάρι καταστράφηκε. Λόγω του ότι το πρόβλημα του Dewey ήταν γενετικό, πίστευαν πως δεν θα αποκτήσουν ποτέ παιδιά. Όμως μέσα της, η Katie ήλπιζε ότι θα αποκτούσε κάποια στιγμή ένα παιδί, κι όχι άδικα, αφού ο Θεός ετοίμαζε κάτι για τους Butler.

Τότε, το ζευγάρι άκουσε κάτι που δεν πίστευε πως ήταν απλή σύμπτωση.

Ένας από τους νοσοκόμους στο νοσοκομείο παιδιών του Vanderbilt είπε στην Katie και στον σύζυγό της ότι υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο μωρό στο νοσοκομείο που είχε ανάγκη από μία οικογένεια. Βρισκόταν στον 5ο όροφο, ακριβώς έναν όροφο πιο πάνω από τον Dewey, και είχε μάλιστα παρόμοια ιατρικά προβλήματα με τον Dewey, αλλά αυτό δεν ήταν εμπόδιο για τον Josh και την Katie.

Οι Butlers δεν πίστευαν ότι ήταν σύμπτωση, πίστευαν ότι ήταν θαύμα.

“Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν η απάντηση στις προσευχές μου,” δήλωσε η Katie.

Το ζευγάρι δεν φοβήθηκε από την κατάσταση του μωρού. Στην πραγματικότητα, θεώρησαν ότι η σύντομη ζωή του Dewey τους προετοίμαζε για τον Braxtel.

“Όπως και ο Dewey, έτσι και ο Brax είχε τραχειοστομία και όταν μας είπαν οι γιατροί γι’ αυτόν, είπαμε αμέσως ‘Θα τον πάρουμε’”. Στον Dewey, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να βελτιωθεί η κατάστασή του, αλλά με τον Braxtel είναι πιο αισιόδοξα τα πράγματα,” είπε η Katie.

Ο Braxtel είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς του λόγω των διαταραχών του, οι οποίες ήταν παρόμοιες με εκείνες του Dewey.

Αναπνέει με βοηθητικό σωλήνα και επικοινωνεί μέσω της νοηματικής γλώσσας. Ο Braxtel, ο οποίος είναι σήμερα 2 ετών, μοιράζεται τον ίδιο ιατρικό εξοπλισμό που είχαν χρησιμοποιήσει οι Butler για τον Dewey.

“Ο Josh και εγώ αρπάξαμε την ευκαιρία να τον πάρουμε και να τον αγαπήσουμε,”λέει η Katie. “Αυτό το μωρό μας δίνει τόση πολλή χαρά”.

Η απώλεια και η απόκτηση ενός γιου έχει φέρει πιο κοντά το ζευγάρι.

“Η φροντίδα του Brax σε καμία περίπτωση δεν έχει αντικαταστήσει την απώλεια του Dewey,” δήλωσε ο Josh. “Όμως, ο Braxtel μας έδωσε έναν λόγο να συνεχίσουμε να παλεύουμε.”

Η Katie και ο Josh έχουν περάσει μαζί αρκετά δύσκολες στιγμές, αλλά λένε ότι αυτές έχουν απλά ενισχύσει την αγάπη και το γάμο τους.

“Ο γάμος μας είναι πιο δυνατός,” είπε η Katie. “Είμαστε περισσότερο δεμένοι και βλέπουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.”

Το ζευγάρι μοιράστηκε την ιστορία του με σκοπό να θυμίσει στον κόσμο ότι πάντα υπάρχει ελπίδα, ακόμα και στις πιο σκοτεινές μας στιγμές!

διαφορετικό

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×