Ζευγάρι παντρεμένο για 77 χρόνια θάφτηκαν στο ίδιο φέρετρο πιασμένοι χέρι χέρι ώστε να μην τους χωρίσει ούτε ο θάνατος | Sugklonistiko

Ζευγάρι παντρεμένο για 77 χρόνια θάφτηκαν στο ίδιο φέρετρο πιασμένοι χέρι χέρι ώστε να μην τους χωρίσει ούτε ο θάνατος

Smiley face
Αυτοί οι αξιολάτρευτοι σύζυγοι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης πριν από 77 χρόνια, και όταν ήρθε η ώρα να φύγουν απ’ αυτόν τον κόσμο, θάφτηκαν και οι δύο στο ίδιο φέρετρο. Το ζευγάρι από το Missouri, η 96χρονη Velva Breuer, και ο σύζυγός της, ο 97χρονος Raymond, πέρασαν μαζί σχεδόν οκτώ δεκαετίες ε...

Αυτοί οι αξιολάτρευτοι σύζυγοι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης πριν από 77 χρόνια, και όταν ήρθε η ώρα να φύγουν απ’ αυτόν τον κόσμο, θάφτηκαν και οι δύο στο ίδιο φέρετρο.

Το ζευγάρι από το Missouri, η 96χρονη Velva Breuer, και ο σύζυγός της, ο 97χρονος Raymond, πέρασαν μαζί σχεδόν οκτώ δεκαετίες ευτυχισμένου έγγαμου βίου και θάφτηκαν μαζί σε ένα κοινό φέρετρο με τα χέρια τους ενωμένα.

Η Velva ‘έφυγε’ μόλις 30 ώρες μετά το σύζυγό της. Όλοι ήξεραν ότι οι δυο τους ήταν αχώριστοι.

Credit: Facebook | Raymond Breuer

Μιλώντας στο Columbia Daily Tribune, ο γιος του Raymond, Bobby Breuer, δήλωσε: “Ο πατέρας μου είπε σε έναν από τους νοσηλευτές πριν φύγει, ότι αν ‘έφευγαν’ περίπου την ίδια ώρα, θα ήθελε να θαφτούν μαζί στο ίδιο φέρετρο.”

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Velva και ο Raymond ήταν παιδικοί φίλοι. Παντρεύτηκαν τη δεκαετία του 1940 και έκαναν έξι παιδιά. Η Velva ήταν νοικοκυρά, ενώ ο Raymond εργαζόταν στη Ford. Μετακόμισαν στη Βόρεια Καρολίνα μετά τη συνταξιοδότηση του Raymond.

Ο Raymond υπήρξε επίσης εθελοντής πυροσβέστης και δάσκαλος σε ένα τοπικό κολέγιο.

Το 1994 μετακόμισαν στο Hallsville. Η οικογένεια και οι φίλοι θυμούνται πως ήταν άνθρωποι πιστοί στο Θεό, και πως παρακολουθούσαν τακτικά τη λειτουργία της εκκλησίας, πάντα καθισμένοι στην πρώτη σειρά, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Credit: Facebook | Donna Hardin

“Ήταν αχώριστοι,” δήλωσε ένας φίλος τους, ο Cheri Reisch. “Αγαπιόντουσαν αληθινά.”

Δεν πήγαν ποτέ θυμωμένοι στο κρεβάτι. Ό,τι προβλήματα κι αν είχαν, τα έλυναν εκείνη τη στιγμή.

“Δεν θα τον άλλαζα για κανέναν. Είναι τόσο καλός,” είχε πει η Velva στην εβδομηκοστή έβδομη επέτειό τους.

Credit: Facebook | Raymond Breuer

Η Donna Hardin, μία από τις κόρες τους, δήλωσε ότι ήταν ευγνώμων που οι γονείς της κράτησαν τις αξίες τους και την αγάπη τους ζωντανή καθώς περνούσαν τα χρόνια.

Όταν ο Raymond πέθανε, στις 4 Αυγούστου, η Velva του κρατούσε ακόμα το χέρι.

Credit: Facebook | Donna Hardin

Κανείς δεν μπόρεσε να χωρίσει αυτό το υπέροχο ζευγάρι, ούτε ο θάνατος!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×