Ζευγάρι κακοποιούσε σεξουαλικά κοριτσάκι και μετέδιδε τις σκηνές live σε παιδόφιλους | Sugklonistiko

Ζευγάρι κακοποιούσε σεξουαλικά κοριτσάκι και μετέδιδε τις σκηνές live σε παιδόφιλους

Smiley face
Το πεντάχρονο παιδί ήταν τις ώρες εκείνες ναρκωμένο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, που τώρα εκδικάζεται στο Πλίμουθ Σε κατάσταση σοκ ακούν οι ένορκοι δικαστηρίου στο Πλίμουθ της Αγγλίας τις φρικιαστικές λεπτομέρειες μιας υπόθεσης κατά την οποία ένα ζευγάρι κακοποιούσε σεξουαλικά ένα πεντά...

Το πεντάχρονο παιδί ήταν τις ώρες εκείνες ναρκωμένο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, που τώρα εκδικάζεται στο Πλίμουθ

Σε κατάσταση σοκ ακούν οι ένορκοι δικαστηρίου στο Πλίμουθ της Αγγλίας τις φρικιαστικές λεπτομέρειες μιας υπόθεσης κατά την οποία ένα ζευγάρι κακοποιούσε σεξουαλικά ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και μετέδιδε τις πράξεις του ζωντανά μέσω του διαδικτύου σε παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν έρευνα του FBI κατέληξε στην πόρτα μιας γυναίκας στην Καλιφόρνια, που παραδέχθηκε πως ήταν παιδόφιλη και αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι ένα ζευγάρι που γνώριζε ως «Σάρα» και «Γκρεγκ» της παρείχαν τέτοιου είδους «υλικό».

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η Σάρα Γκόθαμ και ο πρώην πλέον εραστής της Γκρεγκ Φορμπς, είχαν στήσει ολόκληρο στούντιο στο σπίτι της γυναίκας για να επιδίδονται στις άρρωστες πράξεις τους και να κερδίζουν πολλά χρήματα από παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο που τους πλήρωναν αδρά για να παρακολουθήσουν το φρικτό «θέαμα».

Η παιδόφιλη από την Καλιφόρνια που ομολόγησε τι συνέβαινε περιέγραψε μάλιστα πως μια από τις φορές αυτές το ζευγάρι έκανε σεξ στο κρεβάτι, ενώ δίπλα τους βρισκόταν το παιδί που φορούσε νυχτικό και φαινόταν να κοιμάται μπρόμυτα – πιθανώς γιατί ήταν ναρκωμένο. Σε κάποια στιγμή της μετάδοσης, η γυναίκα σήκωσε το νυχτικό του παιδιού και ξεκίνησε να το παρενοχλεί. Η μετάδοση διεκόπη όταν το παιδί άρχισε να ξυπνάει, γιατί η παιδόφιλη που παρακολουθούσε δήλωσε πως δεν ήθελε να δει το «φρικαρισμένο του πρόσωπο».

Η κακοποίηση φέρεται να συνέβη τέλος του 2012 ή αρχές του 2013 και δεν έχει αποκαλυφθεί στα μέσα ενημέρωσης η σχέση του παιδιού με το ζευγάρι που το κακοποιούσε.

Πηγή : protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

×