Τα σπάνια δίδυμα κοριτσάκια που γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα μεγάλωσαν και είναι η πρώτη τους μέρα στο σχολείο | Sugklonistiko

Τα σπάνια δίδυμα κοριτσάκια που γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα μεγάλωσαν και είναι η πρώτη τους μέρα στο σχολείο

Smiley face
Οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε δυο δίδυμα, αλλά οι δάσκαλοι ενός σχολείου στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεχωρίσουν αυτά τα συγκεκριμένα δίδυμα. Οι δίδυμες αδελφές Marcia και Millie Biggs ηλικίας 11 ετών, έχουν γεννηθεί με διαφορετικό χρώμα και φέτος θα αρχίσουν τ...

Οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε δυο δίδυμα, αλλά οι δάσκαλοι ενός σχολείου στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεχωρίσουν αυτά τα συγκεκριμένα δίδυμα.

Οι δίδυμες αδελφές Marcia και Millie Biggs ηλικίας 11 ετών, έχουν γεννηθεί με διαφορετικό χρώμα και φέτος θα αρχίσουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Μπέρμιγχαμ. Τα δίδυμα φαίνονταν όμοια όταν γεννήθηκαν, αλλά σύντομα, το χρώμα του δέρματος της Millie έγινε πιο σκούρο και της Marcia έγινε πιο ανοιχτό. Η Millie έχει κληρονομήσει την επιδερμίδα του πατέρα της, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Τζαμάικα, ενώ η Marcia πήρε το χρώμα του δέρματος της μητέρας της.

Όταν τα δίδυμα ξεκίνησαν το σχολείο, η μητέρα τους, Amanda, έπρεπε να ενημερώσει τους δασκάλους τους ότι οι κόρες της είναι δίδυμες. “Όταν τους είπα ότι ήταν δίδυμες, έμειναν έκπληκτοι. Και πολλοί είναι οι άνθρωποι που ξαφνιάζονται μ’ αυτό,” είπε η Amanda στο SWNS.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Είναι λίγο ενοχλητικό όταν κάποιος σε σταματάει στο δρόμο όλη την ώρα, αλλά τότε σκέφτομαι πόσο όμορφες είναι είναι και πόσο τυχερή είμαι που τις έχω και ο εκνευρισμός μου εξαφανίζεται,” πρόσθεσε.

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα των δίδυμων, η Amanda δήλωσε: “Όταν ήταν πιο μικρές, η Millie ήταν πολύ ντροπαλή, αλλά όταν μεγάλωσε, έγινε πιο δυναμική. Είναι πολύ οργανωτική και συχνά λέει στη Marcia τι να κάνει.”

“Η Millie είναι η μικρή μας πριγκίπισσα, αγαπά να έχει ρούχα που την κάνουν να μοιάζει πριγκίπισσα και έχει αδυναμία στις κούκλες. Επίσης, έχει εμμονή με το ροζ χρώμα, όπως τα περισσότερα κορίτσια άλλωστε. Η Marcia είναι λίγο αγοροκόριτσο.”

“Και οι δυο τους είναι πολύ κοινωνικά παιδιά και πάντα μας κάνουν να χαμογελάμε,” πρόσθεσε.

Ο μπαμπάς των δίδυμων, Michael, είπε ότι η οικογένεια δεν ανησυχεί για τις διαφορές των δίδυμων: “Όταν γεννήθηκαν, ήταν σχεδόν πανομοιότυπα. Μέσα σε λίγους μήνες, όμως, άρχισαν ν’ αλλάζουν. Η επιδερμίδα της Millie άρχισε να γίνεται πιο σκουρόχρωμη και πιστεύαμε ότι το ίδιο θα συνέβαινε και με την Marcia.”

“Όμως ποτέ δεν ανησυχούσαμε επειδή δεν μοιάζουν, το δεχτήκαμε. Σκέφτηκα πώς: “Δεν υπάρχει πρόβλημα να έχουμε ένα μαύρο κι ένα λευκό παιδί.”

“Ανεξάρτητα από τη διαφορά χρώματός τους, οι άνθρωποι που τις γνωρίζουν καταλαβαίνουν ότι είναι δίδυμα επειδή τα χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια.”

Παρακολουθήστε τις αξιολάτρευτες αδερφές στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×