Στους Ολυμπιακούς του 2012 του έπεσε η φλόγα κι αυτός τη σήκωσε και συνέχισε. Πριν λίγες ημέρες, το παιδί με το ένα πόδι έσβησε από καρκίνο | Sugklonistiko

Στους Ολυμπιακούς του 2012 του έπεσε η φλόγα κι αυτός τη σήκωσε και συνέχισε. Πριν λίγες ημέρες, το παιδί με το ένα πόδι έσβησε από καρκίνο

Smiley face
Αυτό το 18χρονο αγόρι που έγινε γνωστό όταν του έπεσε η Ολυμπιακή φλόγα κι αντί να πανικοβληθεί τη σήκωσε και συνέχισε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ο Kieran Maxwell από το Heighington του Ηνωμένου Βασιλείου, πέθανε στις 23 Ιουνίου από το Σάρκωμα του Ewing, μι...

Αυτό το 18χρονο αγόρι που έγινε γνωστό όταν του έπεσε η Ολυμπιακή φλόγα κι αντί να πανικοβληθεί τη σήκωσε και συνέχισε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Kieran Maxwell από το Heighington του Ηνωμένου Βασιλείου, πέθανε στις 23 Ιουνίου από το Σάρκωμα του Ewing, μια σπάνια μορφή καρκίνου των οστών, σύμφωνα με μία ανακοίνωση της μητέρας του, Nicola, στο Facebook.

Credit: Facebook | Kieran Maxwell Legacy

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Kieran διαγνώστηκε με καρκίνο το 2011 όταν ήταν 12 ετών και έχασε το αριστερό του πόδι πέντε μήνες μετά τη διάγνωση, σύμφωνα με το Mirror. Όντας αθλητής, προσκλήθηκε τον επόμενο χρόνο να μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα στο Bishop Auckland του County Durham. Τότε οι εξετάσεις του έδειχναν ότι κέρδισε τον καρκίνο.

Κρατώντας την Ολυμπιακή Φλόγα, το νεαρό αγόρι σκόνταψε και έριξε κάτω τη δάδα. Παρά την πτώση του, σηκώθηκε και συνέχισε γενναία. Αποδείχθηκε μετέπειτα ότι η πτώση του οφείλονταν στο βαρύ τεχνητό άκρο του. Όταν τον έδειξαν οι ειδήσεις, οι μεγαλύτεροι νικητές λαχείων της Βρετανίας διέθεσαν μέρος των κερδών τους για να αγοράσουν στο Kieran ένα ελαφρύτερο προσθετικό πόδι.

Credit: Facebook | Kieran Maxwell Legacy

Δυστυχώς, ο καρκίνος επέστρεψε πέρυσι, και τον Οκτώβριο, του είπαν ότι είχε μόνο μερικές εβδομάδες ζωής. Αλλά εκείνος κατάφερε και έζησε για οκτώ ακόμη μήνες.

Ο Kieran είχε αποφασίσει να μην κάνει άλλη θεραπεία, αφού δεν ήθελε να είναι άρρωστος ούτε να νοσηλευτεί. Ήθελε να επικεντρωθεί στην ευαισθητοποίηση του Σαρκώματος του Ewing, με την ελπίδα ότι τα παιδιά με καρκίνο να μπορούν να διαγνωσθούν νωρίτερα. Η μητέρα του ίδρυσε την φιλανθρωπική οργάνωση “Kieran Maxwell Legacy” λίγο πριν το θάνατο του Kieran.

Credit: Facebook | Kieran Maxwell Legacy

Στη σελίδα στο Facebook με τ’ όνομα “Kieran Maxwell Legacy,” η Nicole ελπίζει να συνεχίσει την έρευνα και ευχαρίστησε όλους για την υποστήριξή τους.

“Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια του Kieran να παράσχει έρευνα για το Σάρκωμα του Ewing μέσω της φιλανθρωπίας του. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξη που δώσατε στο αγόρι μου όσο ζούσε,” έγραψε η άτυχη μητέρα.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×