Περιέλουσε με οξύ το πρόσωπο δίχρονου παιδιού όταν η μητέρα του δεν δέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε | Sugklonistiko

Περιέλουσε με οξύ το πρόσωπο δίχρονου παιδιού όταν η μητέρα του δεν δέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε

Smiley face
Το δέρμα του ήταν πρησμένο, γεμάτο με πληγές – αυτά είναι τα φρικτά εγκαύματα που άφησε στο πρόσωπο του Aditya Raj ο άντρας που κυνηγούσε τη μητέρα του, όταν τον περιέλουσε με οξύ. Ο μικρός Aditya, στα δύο του μόλις χρόνια, απήχθη και περιλούστηκε με διαβρωτική χημική ουσία και πετάχτηκε σε έναν σκο...

Το δέρμα του ήταν πρησμένο, γεμάτο με πληγές – αυτά είναι τα φρικτά εγκαύματα που άφησε στο πρόσωπο του Aditya Raj ο άντρας που κυνηγούσε τη μητέρα του, όταν τον περιέλουσε με οξύ.

Ο μικρός Aditya, στα δύο του μόλις χρόνια, απήχθη και περιλούστηκε με διαβρωτική χημική ουσία και πετάχτηκε σε έναν σκουπιδοτενεκέ από τον βασανιστή της μητέρας του, σαν εκδίκηση για την άρνησή της να τον παντρευτεί.

Το παιδί βρέθηκε να κλαίει την επόμενη ημέρα. Είχε εγκαύματα στο 20 τοις εκατό του δέρματός του, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως κινδύνευε να χάσει το ένα του μάτι – αφού το μισό του πρόσωπο είχε σχεδόν λιώσει.

Η 25χρονη μητέρα του, Soni Prasad, έκλαιγε λέγοντας: «Δεν έχω δει ακόμα τον γιο μου, δεν μπορώ να τον κοιτάξω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υποφέρει έτσι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι ο γιος μου. Νιώθω αβοήθητη».

Η μητέρα του είπε στο σύζυγό της, τον 33χρονο Jamna, έναν εργάτη, από το Νέο Δελχί της Ινδίας, ότι παρενοχλείτο από έναν άντρα στις αρχές του περασμένου έτους.

Ενώ ήξερε ότι ήταν ήδη παντρεμένη, ο θαυμαστής της, ο 27χρονος Mangal, ζητούσε κατ’ επανάληψη από τη Soni να αφήσει το σύζυγό της και να τον παντρευτεί.

«Ήμουν συνεχώς αρνητική μαζί του, αλλά εκείνος δεν σταματούσε», είπε η Soni. «Ήταν πολύ τρομακτικός. Φοβήθηκα ότι θα κάνει κάτι σε μένα, όταν ο σύζυγός μου έλειπε στη δουλειά».

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τον παρανοϊκό τύπο, τον Ιούλιο του περασμένου έτους, το ζευγάρι μετακόμισε στο Shanti Nagar, στο Gurugram, μια άλλη περιοχή στο Νέο Δελχί, κάνοντας έτσι ένα νέο ξεκίνημα.

Αλλά στις 13 Δεκεμβρίου, ο μικρός Aditya βγήκε να παίξει έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Ο μικρός εξαφανίστηκε από τα μάτια της σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Τότε, η οικογένεια επιστράτευσε όλη τη γειτονιά για να συμμετάσχει στον εντοπισμό του μικρού. Από τη στιγμή που οι προσπάθειές τους, όμως, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, η Soni κάλεσε την αστυνομία.

«Φοβήθηκα εξ’ αρχής πως ο Mangal είχε πάρει τον Aditya», είπε η Soni. «Ήθελε εκδίκηση. Ένιωσα ότι τον απήγαγε για ν’ αναγκαστώ να πάω σ ‘αυτόν».

Το επόμενο πρωί, ο Aditya βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων από έναν οδηγό φορτηγού, ο οποίος είχε σταματήσει δίπλα στο δρόμο και τον άκουσε να κλαίει.

Ο Jamna είπε ότι πίστευε πως Mangal απήγαγε τον γιο του ως προειδοποίηση προς τη Soni.

«Αλλά όταν ανακάλυψε ότι πήγαμε στην αστυνομία αγχώθηκε. Φοβήθηκε και πέταξε το αγόρι μου στον κάδο», είπε ο Jamna.

Και πρόσθεσε: «Ο γιος μου βρέθηκε να κλαίει μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ, με το δέρμα του καμένο με οξύ. Ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα μικρό αγόρι;»

Οδηγήθηκε στη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Safdarjung στο Δελχί και μετά μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Gurugram.

Ο Jamna δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τα έξοδα ενός ιδιωτικού νοσοκομείο – αλλά η τοπική φιλανθρωπική οργάνωση με το όνομα ‘Make Love Not Scars,’ ανέλαβε όλα τα έξοδα του παιδιού.

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Anurag Pandey στο νοσοκομείο Sir Ganga Ram, δήλωσε: «Η κατάστασή του ήταν σοβαρή όταν ήρθε εδώ. Είχε υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπό του, στον ένα του ώμο και στα χέρια του.»

“Αν και η ζωή του ήταν εκτός κινδύνου, η όρασή του εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κίνδυνο. Κρατήσαμε τα μάτια του κλειστά για να τους δώσουμε χρόνο να επουλωθούν.”

“Η πλειοψηφία των πληγών του αντιμετωπίστηκαν ομαλά, αλλά έπρεπε να του κάνουμε επέμβαση στον ώμο του.”

“Θα χρειαστεί σίγουρα περαιτέρω χειρουργικές επεμβάσεις στο μέλλον. Ανταποκρίνεται καλά στις θεραπείες, αλλά η μεταμόσχευση δέρματος θα χρειαστεί εβδομάδες για να δέσει.”

Η Soni, η οποία είναι οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της, είπε: «Ο σύζυγός μου λέει ότι δεν θα αντέξω να τον δω. Δεν ξέρω πώς θα ελέγξω τον εαυτό μου αν τον δω σ’ αυτή την κατάσταση. Κάτι τέτοιοι άνθρωποι θα πρέπει ή να κρεμαστούν ή να τιμωρηθούν με τον ίδιο τρόπο που επιτέθηκαν στο γιο μου».

Ο 20χρονος Govind Ram Das, ένας αγρότης από το Gurugram, έχει συλληφθεί ως κύριος ύποπτος της επίθεσης. Ο Mangal, κατηγορείται για παρενόχληση, και καταζητείται από την αστυνομία ως συνένοχος στην υπόθεση.

Ο επιθεωρητής Rupesh Kumar, από το Αστυνομικό Τμήμα του Khandsa Road, είπε: “Η απαγωγή έγινε για να πάρει εκδίκηση από το ζευγάρι. Ο Govind έχει συλληφθεί και βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.”

διαφορετικό

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×