Παιδί βρήκε χρησιμοποιημένη βελόνα σε παιδική χαρά και τρύπησε το δάχτυλο του. Τώρα η μητέρα του τρέχει στα νοσοκομεία και ζητάει βοήθεια | Sugklonistiko

Παιδί βρήκε χρησιμοποιημένη βελόνα σε παιδική χαρά και τρύπησε το δάχτυλο του. Τώρα η μητέρα του τρέχει στα νοσοκομεία και ζητάει βοήθεια

Smiley face
Ένα μικρό αγόρι από το Fort Collins του Κολοράντο βρήκε μια σύριγγα καθώς έπαιζε σε ένα πάρκο και τρύπησε κατά λάθος το δάχτυλό του. Η μητέρα του φοβάται ότι τώρα κινδυνεύει να μολυνθεί από τον ιό HIV ή από ηπατίτιδα και προειδοποιεί τους άλλους γονείς να είναι προσεκτικοί όταν τα παιδιά τους παίζου...

Ένα μικρό αγόρι από το Fort Collins του Κολοράντο βρήκε μια σύριγγα καθώς έπαιζε σε ένα πάρκο και τρύπησε κατά λάθος το δάχτυλό του. Η μητέρα του φοβάται ότι τώρα κινδυνεύει να μολυνθεί από τον ιό HIV ή από ηπατίτιδα και προειδοποιεί τους άλλους γονείς να είναι προσεκτικοί όταν τα παιδιά τους παίζουν έξω, αφού μπορεί να υπάρχουν επικίνδυνα αντικείμενα στη γειτονιά τους.

Credit: Facebook | Erin Johnson Gilmore

Η Erin Johnson Gilmore, μία μητέρα δύο παιδιών από το Fort Collins του Κολοράντο, αφήστε τον 4χρονο γιο της να παίξει σε ένα τοπικό πάρκο. Δεν περίμενε, όμως, ότι το παιδί της θα έβρισκε μια χρησιμοποιημένη σύριγγα. Καθώς μάζευε κουκουνάρια κάτω από ένα δέντρο κοντά σε μια παιδική χαρά, το αγόρι κοίταξε τη σύριγγα, και μη ξέροντας τι ήταν ακριβώς αυτό το αντικείμενο, την πήρε.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Credit: Facebook | Erin Johnson Gilmore

Οποιοσδήποτε μπορεί να φανταστεί πόσο τρομακτικό είναι ένα τέτοιο περιστατικό για έναν γονέα. Η Erin έμαθε αργότερα ότι, δυστυχώς, αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά “συνηθισμένο” στα πάρκα του Fort Collins.

Ανέφερε επίσης το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Πόλης του Fort Collins, αλλά της είπαν ότι «απ’ τη στιγμή που δεν έχει προκαλέσει κάποιος κακό στο παιδί, δεν θεωρείται εγκληματική ενέργεια» και δεν έκαναν αναφορά. Η Erin έγραψε στο Facebook: “Αυτό ήταν πολύ απογοητευτικό, οι άνθρωποι που θα έπρεπε να μεριμνούν για την ασφάλειά μας μου είπαν ότι δεν ήταν σοβαρή υπόθεση”.

Credit: Facebook | Erin Johnson Gilmore

Η Erin πήγε το γιο της στο νοσοκομείο του Ντένβερ όπου οι γιατροί δήλωσαν ότι οι τρεις μεγαλύτερες ανησυχίες που απορρέουν από το περιστατικό είναι ο ιός HIV, η ηπατίτιδα Β και η ηπατίτιδα C. Ευτυχώς η βελόνα ήταν μικρή, κάτι που, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καλό σημάδι, αλλά από την άλλη, φαινόταν σαν να ήταν “καμένη”, το οποίο δεν ήταν καλό.

Ο γιος της Erin, Charlie, εμβολιάστηκε για ηπατίτιδα Β. Όσον αφορά τον ιό HIV και την ηπατίτιδα C, αυτές οι δύο ασθένειες μπορούν να επιβιώσουν για λιγότερο από μία εβδομάδα αν δεν καταλάβουν κάποιο άλλο ζωντανό κύτταρο (ξενιστή). Έτσι, ο Charlie ήταν λιγότερο πιθανό να μολυνθεί από αυτές τις ασθένειες, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να μάθουν πόσο καιρό έμεινε η βελόνα στο πάρκο. Οι πιθανότητες εμφάνισης HIV μέσω μολυσμένης σύριγγας είναι 0,23%.

Η Erin πήγε το γιο της στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις αίματος. Εξακολουθούν να εξετάζουν την ανοσία του παιδιού στην ηπατίτιδα Β και κάνουν εξετάσεις για τον HIV και την ηπατίτιδα C.

Η Erin ελπίζει ότι δεν συμβαίνει τίποτα κακό και ζητά βοήθεια με τη μορφή προσευχής: “Παρακαλώ προσευχηθείτε ότι ο Charlie δεν έχει κολλήσει HIV, ηπατίτιδα ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια από έναν απρόσεκτο χρήστη ναρκωτικών.” Επίσης, έχει ένα μήνυμα και για τους άλλους γονείς: “Να είστε προσεκτικοί, να ελέγχετε καλά τα μέρη που παίζουν τα παιδιά σας!”

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×