Πατέρας δυο παιδιών αφαίρεσε 98 καρκινικούς όγκους από τον εγκέφαλο αλλά δε χάνει την ελπίδα του και μένει δυνατός για τα παιδιά του | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
shkwf

Πατέρας δυο παιδιών αφαίρεσε 98 καρκινικούς όγκους από τον εγκέφαλο αλλά δε χάνει την ελπίδα του και μένει δυνατός για τα παιδιά του

Smiley face
«Είχα πιθανόν τη χειρότερη διάγνωση καρκίνου που θα μπορούσε κανείς να έχει και είμαι ακόμα εδώ». Όχι πια λίπος. Αποκτήστε το αδύνατο σώμα που ονειρεύεστε. Δείτε πως ! Αυτά ήταν τα λόγια του 46χρονου Leland Fay, ο οποίος αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την τρομακτική διάγνωση των γιατρών, ότι είχε, δηλ...

«Είχα πιθανόν τη χειρότερη διάγνωση καρκίνου που θα μπορούσε κανείς να έχει και είμαι ακόμα εδώ».
Όχι πια λίπος. Αποκτήστε το αδύνατο σώμα που ονειρεύεστε. Δείτε πως !

Αυτά ήταν τα λόγια του 46χρονου Leland Fay, ο οποίος αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την τρομακτική διάγνωση των γιατρών, ότι είχε, δηλαδή, 98 όγκους στον εγκέφαλό του.

Ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών από το Denver του Κολοράντο, δήλωσε ότι είχε χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το 2012.

“Στην αρχή είχα πάθει σοκ,” είπε στο InsideEdition.com. “Ήμουν πολύ σοκαρισμένος από τα καταστροφικά νέα.”

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Fay είπε ότι είχε ένα ανομοιόμορφο σημάδι στο κεφάλι του που διαγνώστηκε ως επιθετική μορφή μελανώματος. Μήνες αργότερα, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί, και πως είχε όγκους στο στομάχι, το ήπαρ και τους πνεύμονες.

Το φθινόπωρο του 2012, οι γιατροί του είπαν ότι είχαν εντοπίσει 98 όγκους στον εγκέφαλό του.

“Δεν ήμασταν πολύ αισιόδοξοι στην αρχή,” δήλωσε ο Dr. Robert Breeze από το νοσοκομείο UCHealth-University of Colorado στο InsideEdition.com.

Αμέσως ο Fay ξεκίνησε τις ακτινοθεραπείες και έκανε μία χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

“Έχω δει πολλούς ασθενείς όπως τον Leland, η διαφορά είναι ότι στο παρελθόν… δεν θα προσπαθούσαμε να αναλάβουμε κάποιον με πολλούς όγκους,” δήλωσε ο Breeze.

Αλλά ο Fay είπε ότι ποτέ δεν έχασε την ελπίδα του και αντ’ αυτού παρέμεινε δυνατός για τους δύο γιους του, τον Connor και τον Derek, που τότε ήταν μόλις 5 και 8 χρονών.

“Είμαστε πάντα ειλικρινείς με τα αγόρια μας και τους αφήνουμε να γνωρίζουν τι συμβαίνει πραγματικά για να απολαμβάνουν τις ημέρες που έχουμε μαζί,” είπε ο Leland.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι ο τελευταίος εγκεφαλικός έλεγχος του Fay ήταν καθαρός και ενώ διστάζουν να διαπιστώσουν ότι δεν έχει καρκίνο, του είπαν απλά ότι μέχρι στιγμής έχει αψηφίσει όλες τις πιθανότητες.

Ο Breeze εξήγησε: “Η πιθανότητα να τα καταφέρει κάποιος με πολλούς όγκους είναι πολύ μικρή… αλλά τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι είχαμε προβλέψει αρχικά.”

“Ελπίζουμε ότι τα πράγματα από δω και πέρα θα κυλήσουν ομαλά, αν και δεν υπάρχει κάτι που να μας το εγγυάται αυτό.”

Καταπολέμησε το Λίπος με το νέο Επαναστατικό Προϊόν Διατροφής!

Αυτός ο άντρας ήθελε να είναι δυνατός για τα παιδιά του… Με την πίστη και το μεγάλο κουράγιο του, σίγουρα θα τα καταφέρει!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×