Παππούς φοράει σμόκιν και κάνει την πιο τέλεια έκπληξη στη νοσηλευόμενη σύζυγο του στο νοσοκομείο για την 57η επέτειο γάμου τους | Sugklonistiko

Παππούς φοράει σμόκιν και κάνει την πιο τέλεια έκπληξη στη νοσηλευόμενη σύζυγο του στο νοσοκομείο για την 57η επέτειο γάμου τους

Smiley face
Ένας ηλικιωμένος σύζυγός έκανε την πιο ρομαντική έκπληξη στη νοσηλευόμενη σύζυγό του για την 57η επέτειο του γάμου τους. Η εγγονή τους κατέγραψε αυτή τη συγκινητική στιγμή που δείχνει την αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους. Αυτές οι συγκινητικές φωτογραφίες έχουν γίνει viral και έχουν αγγίξει τις καρδιές...

Ένας ηλικιωμένος σύζυγός έκανε την πιο ρομαντική έκπληξη στη νοσηλευόμενη σύζυγό του για την 57η επέτειο του γάμου τους. Η εγγονή τους κατέγραψε αυτή τη συγκινητική στιγμή που δείχνει την αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους. Αυτές οι συγκινητικές φωτογραφίες έχουν γίνει viral και έχουν αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων.

Αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι μεγάλωσε σε μια ήσυχη γειτονιά της Georgia, και ήξεραν ο ένας τον άλλο από τότε που ήταν μικροί. Παντρεύτηκαν μετά τον πόλεμο, και από τότε γιόρταζαν κάθε χρόνο την επέτειο του γάμου τους.

Πάντα έκαναν κάτι εκείνη την ημέρα. Άλλοτε δειπνούσαν σε εστιατόριο και κάποιες φορές στο σπίτι. Ένα χρόνο γιόρτασαν την επέτειό τους στη Ρώμη και την 50η τους επέτειο την πέρασαν στη Χαβάη.

Στην 57η τους επέτειο, όμως, ο Jim και η Elinor Russell δεν θα μπορούσαν να δειπνήσουν μαζί, αφού η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ο Jim, όμως, ήθελε να φτιάξει το κέφι στην άρρωστη γυναίκα του. Ευτυχώς, η οικογένειά του του έδωσε μια λαμπρή ιδέα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Τα παιδιά μου σκέφτηκαν να κάνω κάτι ξεχωριστό για την αγαπημένη μου,» είπε ο κ. Russell είπε στο ABC News.

af

Η κα Russell είχε μείνει στο νοσοκομείο για 45 ημέρες. Για να μη βαριέται μόνη της στο δωμάτιο, οι εγγονές της, η Reid και η Emmaline, πήγαιναν από ‘κει κάθε πρωί και της έκαναν παρέα. Την ημέρα της επετείου τους, τη βοήθησαν να φτιάξει το μακιγιάζ της και κάποια στιγμή, ο κ. Russell εμφανίστηκε φορώντας ένα σμόκιν και κρατούσε στο χέρι ένα μπουκέτο λουλούδια και σοκολατάκια.

«Η γιαγιά μου είναι στο νοσοκομείο, αλλά σήμερα είναι 57η επέτειός τους, γι΄αυτό ο παππούς εμφανίστηκε με ένα σμόκιν και κρατούσε ένα μπουκέτο λουλούδια για να της κάνει έκπληξη,» έγραψε η Reid στο ίντερνετ μαζί με τη φωτογραφία των παππούδων της. Η ανάρτηση έχει κοινοποιηθεί πάνω από 42.000 φορές στο twitter.af1

Η κα Russell εντυπωσιάστηκε με την έκπληξη του συζύγου της!

«Βαριέσαι όταν είσαι σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, έτσι όταν ήρθε, με έκανε να χαμογελάσω, όπως παλιά, την περίοδο που βγαίναμε,» είπε η κα Russell στο ABC News.

af2

«Ήταν πολύ χαρούμενη και συγκινημένη,» είπε ο Jim στο WowAmazing.

Η κάθε γυναίκα θα ήταν χαρούμενη στη θέση της. Είναι στ΄αλήθεια τυχερή που έχει έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια!

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×