Όταν οι γιατροί του είπαν ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.,έφτιαξε σπίτι στο εσωτερικό μιας σπηλιάς για να ζήσει με ηρεμία.. | Sugklonistiko

Όταν οι γιατροί του είπαν ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.,έφτιαξε σπίτι στο εσωτερικό μιας σπηλιάς για να ζήσει με ηρεμία..

Smiley face
Όταν οι γιατροί του είπαν ότι πάσχει από Σ.Κ.Π.,έφτιαξε σπίτι στο εσωτερικό μιας σπηλιάς για να ζήσει με ηρεμία.. Ο άνθρωπος με Σ.Κ.Π. που μεταμόρφωσε τη σπηλιά 800 ΕΤΩΝ σε ένα όμορφο ονειρικό σπίτι -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Οι ημέρες που οι άνθρωποι ζούσαν σε σκοτεινές σπηλιές στη Βρετανία έχουν περάσει ανεπιστρ...

Όταν οι γιατροί του είπαν ότι πάσχει από Σ.Κ.Π.,έφτιαξε σπίτι στο εσωτερικό μιας σπηλιάς για να ζήσει με ηρεμία..

Ο άνθρωπος με Σ.Κ.Π. που μεταμόρφωσε τη σπηλιά 800 ΕΤΩΝ σε ένα όμορφο ονειρικό σπίτι -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι ημέρες που οι άνθρωποι ζούσαν σε σκοτεινές σπηλιές στη Βρετανία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όχι για όλους όμως. Ένας πρώην επιχειρηματίας επέλεξε να οικοδομήσει το σπίτι των ονείρων του στο εσωτερικό μιας σπηλιάς 800 ετών στο δάσος Wyre της Αγγλίας, στη προσπάθεια να θεραπεύσει τη πάθηση του.

Ο 37χρονος Άντζελο Μαστροπιέτρο επί οκτώ μήνες μεταμόρφωνε την σπηλιά που βρίσκεται στο Worcestershire, σε ένα σύγχρονο σπίτι. Ένα σπίτι με τρεχούμενο νερό, με ενδοδαπέδια θέρμανση, ακόμη και με σύνδεση στο Ίντερνετ.

Ο Μαστροπιέτρο αγόρασε τη περιοχή που βρίσκεται το σπήλαιο, όταν διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας στην ηλικία των 29. Σκέφτηκε ότι το στρες της καθημερινότητας και ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής θα επιδείνωναν την κατάσταση του και ένας διαφορετικός τρόπος ζωής φάνταζε ως η μόνη λύση.

Αυτός είναι ο Άντζελο Μαστροπιέρτο, ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε τη σπηλιά σε ένα όμορφο, σύγχρονο σπίτι.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Μαστροπιέρτο είδε για πρώτη φορά τη σπηλιά το 1999 όταν βρήκε καταφύγιο στο εσωτερικό της από την βροχή. Το 2010 την αγόρασε σε δημοπρασία.

Πέρασε πάνω από 1.000 ώρες σκάβοντας το βράχο στη προσπάθεια του να δημιουργήσει περισσότερο χώρο.

Τα μπάζα που συγκεντρώθηκαν τα μετέφερε όλα μόνος του (περίπου 70-80 τόνοι)!

Αυτό είναι το σαλόνι..

Η κουζίνα..

Και η κρεβατοκάμαρα..

«Η πάθηση μου ήταν ο καταλύτης που χρειαζόμουν για να γίνω ποιο προσεκτικός με την υγεία μου και να σέβομαι τη ζωή μου. Ήθελα να ζω κάπου όπου θα είμαι ευτυχισμένος και υγιέστερος», είπε ο Μαστροπιέρτο στη dailymail.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×