Ο άντρας της έριξε κατά λάθος βενζίνη στο πρόσωπό της και το δέρμα της έλιωσε. Όταν βγήκε από το νοσοκομείο έκανε κάτι πολύ χειρότερο | Sugklonistiko

Ο άντρας της έριξε κατά λάθος βενζίνη στο πρόσωπό της και το δέρμα της έλιωσε. Όταν βγήκε από το νοσοκομείο έκανε κάτι πολύ χειρότερο

Smiley face
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, η Courtney Waldon κάηκε πολύ άσχημα σε ατύχημα σε κάμπινγκ ενώ ήταν 27 ετών. Ο άντρας της προσπάθησε να ρίξει βενζίνη στην φωτιά γιατί έσβηνε αλλά έριξε κατά λάθος και πάνω στην γυναίκα του, με αποτέλεσμα η Courtney να τυλιχτεί στις φλόγες. Η νέα μητέρα από την Tallapoosa ...

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, η Courtney Waldon κάηκε πολύ άσχημα σε ατύχημα σε κάμπινγκ ενώ ήταν 27 ετών. Ο άντρας της προσπάθησε να ρίξει βενζίνη στην φωτιά γιατί έσβηνε αλλά έριξε κατά λάθος και πάνω στην γυναίκα του, με αποτέλεσμα η Courtney να τυλιχτεί στις φλόγες.

Η νέα μητέρα από την Tallapoosa της Georgia έπαθε εγκαύματα στο 40% του προσώπου και του σώματός της.

Υποβλήθηκε σε αρκετές μεταμοσχεύσεις δέρματος και πέρασε 51 μέρες στην εντατική. Τα δύο χρόνια που ακολούθησαν, οι γιατροί υπολόγισαν πως θα χρειαζόταν 12 ακόμα επεμβάσεις. Αυτό άφησε την Courtney χωρίς εισόδημα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Δύο εβδομάδες αφού βγήκε από το νοσοκομείο όμως, ο άντρας της παράτησε εκείνη και την 4χρονη κόρη τους, Caroline. Επειδή είχε πολύ σοβαρά και μόνιμα τραύματα στα χέρια της, δεν μπορούσε να δουλέψει ξανά. Με τα χρέη να αυξάνονται, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της και έτσι έμεινε άστεγη μαζί με την κόρη της.

Ήταν τυχερή που είχε επιβιώσει αλλά τώρα τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα… Όταν όμως η τοπική κοινωνία άκουσε την ιστορία της, όλοι συνεργάστηκαν και έκαναν το αδιανόητο για εκείνη. Ήταν κάτι που επανέφερε την πίστη της στην ανθρωπότητα.

Γνωρίστε στο βίντεο την γενναία μητέρα:

Με ένα νέο σπίτι και πολύ υποστήριξη, η Courtney είναι σίγουρο πως θα ξεπεράσει κάθε δυσκολία. Το πρόσωπό της μπορεί να μην είναι ποτέ το ίδιο αλλά πιστεύει πως υπάρχει λόγος που επιβίωσε και αυτό είναι πιο σημαντικό από την εμφάνισή της.

Η Courtney τώρα θέλει να βοηθήσει και άλλους επιζώντες παρόμοιων ατυχημάτων και να τους δείξει πως είναι δυνατόν να προχωρήσουν.

Μία πραγματικά πολύ δυνατή γυναίκα!

Πηγή : fanpage.gr

Διαβάστε περισσότερα

×