Νοσοκόμες σήκωναν νεογέννητα μωρά και τα έβαζαν να χορεύουν ραπ καταγράφοντας σε βίντεο το «κατόρθωμά» τους | Sugklonistiko

Νοσοκόμες σήκωναν νεογέννητα μωρά και τα έβαζαν να χορεύουν ραπ καταγράφοντας σε βίντεο το «κατόρθωμά» τους

Smiley face
Δύο νοσοκόμες έχουν χάσει τη δουλειά τους μετά από φωτογραφίες που ανέβασαν στο διαδίκτυο, οι οποίες τις δείχνουν να σηκώνουν νεογέννητα μωρά και να τα βάζουν να χορεύουν ραπ. Οι εικόνες ανέβηκαν αρχικά στο Snapchat αλλά αργότερα κοινοποιήθηκαν και στο Facebook. Στη μία φωτογραφία φαίνεται μια γυναί...

Δύο νοσοκόμες έχουν χάσει τη δουλειά τους μετά από φωτογραφίες που ανέβασαν στο διαδίκτυο, οι οποίες τις δείχνουν να σηκώνουν νεογέννητα μωρά και να τα βάζουν να χορεύουν ραπ.

Οι εικόνες ανέβηκαν αρχικά στο Snapchat αλλά αργότερα κοινοποιήθηκαν και στο Facebook. Στη μία φωτογραφία φαίνεται μια γυναίκα να κρατάει απ’ τα χέρια ένα μωρό και να χορεύει μαζί του το τραγούδι του 50 Cent, In Da Club, ενώ η άλλη φωτογραφία γράφει από κάτω “Πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή για αυτούς τους μικρούς Σατανάδες.”

Στο βίντεο η νοσοκόμα φαίνεται να γελάει και να κάνει πλάκα με τη συνάδελφό της που βρίσκεται πίσω από την κάμερα, λέγοντας “πηγαίνουμε στην κόλαση.”

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η γυναίκα κρατάει το παιδί, το οποίο είναι μόλις λίγων ωρών σύμφωνα με το Fox 30, από τους καρπούς του και μετακινεί τα χέρια του νεογέννητου στους ρυθμούς του ραπ τραγουδιού.

Οι φωτογραφίες αυτές κοινοποιήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες φορές μετά τη δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο και γρήγορα ενημερώθηκαν οι νοσοκομειακές αρχές.

Μια δήλωση από τον διοικητή του νοσοκομείου μεταδόθηκε από το Facebook το βράδυ της Δευτέρας.

“Γνωρίζουμε για το βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο. Είναι εξωφρενικό, απαράδεκτο, αντιεπαγγελματικό και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει ανεκτό,” είπε ο διοικητής του νοσοκομείου.

“Εντοπίσαμε τα εμπλεκόμενα μέλη του προσωπικού. Έχουν απομακρυνθεί από την περίθαλψη των ασθενών και θα καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες.”

Οι εικόνες προκάλεσαν έκρηξη οργής στα social media, με τις νοσοκόμες να χαρακτηρίζονται «βίαιες» και «αηδιαστικές».

Η Jane Agerton, η οποία είναι μία νοσοκόμα από το Τενεσί, έγραψε: “Πρέπει να τους ανακληθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Πόσο ανώριμες!”

Μία άλλη χρήστης, η Joy Allen, πρόσθεσε: “Αν έβλεπα κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί μου, θα τον τσάκιζα! Θα έπρεπε να ντρέπονται!”

διαφορετικό

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×