Νήπιο τρέχει στο κρεβάτι να συναντήσει το νεογέννητο αδερφό του. Η στιγμή που παίρνει αγκαλιά το μωρό είναι ότι πιο ωραίο είδατε σήμερα | Sugklonistiko

Νήπιο τρέχει στο κρεβάτι να συναντήσει το νεογέννητο αδερφό του. Η στιγμή που παίρνει αγκαλιά το μωρό είναι ότι πιο ωραίο είδατε σήμερα

Smiley face
Όταν μια οικογένεια καλωσορίζει ένα νέο μωρό στο σπίτι, ποτέ δεν ξέρει πώς θα συμπεριφερθούν τα άλλα της παιδιά. Πώς αισθάνονται άραγε όταν μοιράζονται τη μαμά και τον μπαμπά με ένα άλλο παιδί; Για ένα αγόρι από το Michigan, η απάντηση ήταν απλή και ήρθε κατευθείαν από την καρδιά του. Ο 4χρονος Kent...

Όταν μια οικογένεια καλωσορίζει ένα νέο μωρό στο σπίτι, ποτέ δεν ξέρει πώς θα συμπεριφερθούν τα άλλα της παιδιά. Πώς αισθάνονται άραγε όταν μοιράζονται τη μαμά και τον μπαμπά με ένα άλλο παιδί;

Για ένα αγόρι από το Michigan, η απάντηση ήταν απλή και ήρθε κατευθείαν από την καρδιά του.

Ο 4χρονος Kent Merryman, φαίνεται στο βίντεο να περιμένει ακριβώς έξω από την πόρτα του δωματίου του νοσοκομείου για να γνωρίσει τον μικρό του αδελφό, το Noah. Ο Kent κρατούσε μια βελούδινη μπλε αρκούδα στα χέρια του, ένα δώρο από εκείνον για τον Noah.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Όταν μπήκε στο δωμάτιο για να δει τη μητέρα του και τον αδελφό του, το χαμόγελό του ήταν μέχρι τ’ αυτιά! Ο πατέρας του τον ανέβασε στο κρεβάτι, και ο Kent κοίταξε προς την κάμερα ενθουσιασμένος, αλλά και στοργικός με το νέο μέλος.

Σύντομα, η μητέρα του έβαλε το μικρό Noah μπροστά από τον Kent. Ο μεγάλος αδελφός κοίταξε το Noah μες τα μάτια και τον φίλησε.

Οι αντιδράσεις του μικρού Kent προκαλούν συγκίνηση! Το βίντεο έχει γίνει viral, με περισσότερες από 50 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν 500.000 κοινοποιήσεις στο Facebook.

“Ο Kent είναι ο πιο αξιολάτρευτος, αγαπησιάρης μεγάλος αδελφός που έχω δει ποτέ,” έγραψε μια γυναίκα κάτω από το βίντεο. “Ο Θεός να τον έχει καλά!”

Η οικογένεια του Kent είναι ευτυχισμένη. Η Cindy Merryman, μία από τις γιαγιάδες του, μοιράζεται τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, περιγράφοντας την αντίδραση του Kent ως «ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω δει στη ζωή μου.»

Είπε ότι ο Kent έχει σύνδρομο Down, και αν και δεν μπορεί να μιλήσει καλά, μπορεί να κατανοήσει λίγο τη νοηματική γλώσσα. Αυτός είναι «το πιο αξιαγάπητο αγόρι στον κόσμο», όπως λέει η γιαγιά του, και θέλει να αγκαλιάζει όλους όσους συναντά!

Ένας φίλος της γιαγιάς του έγραψε: «Αυτό το παιδί θα δίνει μόνο αγάπη και καλοσύνη στη ζωή του.»

“Νιώθω ότι ο Θεός μας δείχνει την αγάπη του μέσα απ’ αυτό το παιδί,” έγραψε η Cindy στο Facebook, όταν συνειδητοποίησε την επίδραση που είχε η αντίδραση του εγγονού της στις καρδιές των ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×