Μητέρα που απέβαλε θέλει όλος ο κόσμος να μάθει ότι η έκτρωση είναι έγκλημα και δημοσιεύει τις φωτογραφίες του εμβρύου της | Sugklonistiko

Μητέρα που απέβαλε θέλει όλος ο κόσμος να μάθει ότι η έκτρωση είναι έγκλημα και δημοσιεύει τις φωτογραφίες του εμβρύου της

Smiley face
Μία άτυχη μητέρα μοιράζεται τις φωτογραφίες του μωρού της, το οποίο έχασε στις 14 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. Κι αυτό γιατί θέλει να τονίσει ένα σημαντικό σημείο: ότι η έκτρωση είναι σαν τη δολοφονία. Για μια έγκυο γυναίκα που φέρει ένα μωρό στην κοιλιά της, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό είναι, εί...

Μία άτυχη μητέρα μοιράζεται τις φωτογραφίες του μωρού της, το οποίο έχασε στις 14 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. Κι αυτό γιατί θέλει να τονίσει ένα σημαντικό σημείο: ότι η έκτρωση είναι σαν τη δολοφονία. Για μια έγκυο γυναίκα που φέρει ένα μωρό στην κοιλιά της, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό είναι, είναι μια πολύτιμη ζωή – μια ζωή που πρέπει να αγαπιέται.

Η Felicia Cash και ο σύζυγός της πάλευαν για 13 χρόνια να κάνουν παιδί μέχρι που υιοθέτησαν τρία κορίτσια. Μετά από λίγα χρόνια, η Cash γέννησε δύο γιους.

Την άνοιξη του τρέχοντος έτους, η Cash ήταν έγκυος για τρίτη φορά με δίδυμα. Αλλά αυτή τη φορά, υπήρξαν προβλήματα με την εγκυμοσύνη της.

©Facebook | Felicia Cash

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Είχαμε πολλές περιπλοκές στην εγκυμοσύνη, οι οποίες ξεκίνησαν από τις έξι εβδομάδες,” είπε στους Live Action News . “Πήγα στο νοσοκομείο με αιμορραγία και φοβόμουν μην αποβάλω. Κάνανε υπερηχογράφημα και μας είπαν ότι είχαμε χάσει το ένα από τα δύο μωρά, αλλά το δεύτερο μωρό φαινόταν υγιές και δυνατό. Δυστυχώς, όμως, οι γιατροί έκαναν λάθος. Τη δευτέρα το πρωί, είχα περισσότερη αιμορραγία και μετά πόνο,” δήλωσε η Cash. “Αυτό συνέβη ξαφνικά. Είπα στον σύζυγό μου ότι έπρεπε να έρθει από το σπίτι αλλά προτού έρθει, έσπασαν τα νερά μου και μέσα σε 10 λεπτά είχα τον μικρό μου γιο στα χέρια μου. … ”

©Facebook | Felicia Cash

Ο μικρός Japeth γεννήθηκε στις 14 εβδομάδες. Η Cash δημοσίευσε τις φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού της στο Facebook για να δείξει στους ανθρώπους ότι ακόμα και στους τρεισήμισι μήνες κύησης, ένα παιδί δεν είναι απλώς “ένα σύμπλεγμα κυττάρων” ή “ένα κομμάτι άμορφης σάρκας.”

“Ο όμορφος Japeth μας ‘έφυγε’ στις 24 Ιουλίου. Ήταν τέλεια διαμορφωμένος, ακόμα και τα δαχτυλάκια του είχαν σχηματιστεί πλήρως,” λέει στην ανάρτησή της. “Ακόμα και τα νύχια του ήταν ορατά. Οι μικροσκοπικές του φλέβες μπορούσαν να φανούν μέσα από το ευαίσθητο δέρμα του, ακόμα και οι μύες του ήταν ορατοί.”

©Facebook | Felicia Cash

Η Cash ελπίζει ότι οι αναρτήσεις της μπορούν να βοηθήσουν τις έγκυες γυναίκες που σκέφτονται την άμβλωση να το ξανασκεφτούν, γιατί η διακοπή της εγκυμοσύνης θα σκοτώσει το μωρό τους.

“Αν σκέφτεστε την άμβλωση, σας παρακαλώ, σκεφτείτε το καλύτερα. Δεν έχω καμία πρόθεση να ντροπιάσω καμία γυναίκα. Πάρτε το απλά σαν μια παράκληση μιας μάνας που μόλις έχασε το παιδί της.”

©Facebook | Felicia Cash

“Γνωρίζω πολλές γυναίκες που ένιωθαν ότι δεν είχαν άλλη επιλογή και αργότερα μετάνιωσαν για την απόφασή τους να κάνουν έκτρωση,” ανέφερε η Cash στο Live Action News.

©Facebook | Felicia Cash

“Όσο λυπηρό κι αν ήταν αυτό το γεγονός, και όσο κι αν ράγισε η καρδιά μου,” δήλωσε η Cash, “εγώ ευχαριστώ το Θεό που ήμουν σε θέση να πάρω στα χέρια μου έστω για λίγο το σωματάκι του μικρού μου Japeth.”

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×