Μητέρα αρνήθηκε να κάνει έκτρωση και γέννησε ένα παραμορφωμένο μωρό χωρίς μάτια. Σήμερα, είναι ευτυχισμένη που έπραξε το σωστό | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Μητέρα αρνήθηκε να κάνει έκτρωση και γέννησε ένα παραμορφωμένο μωρό χωρίς μάτια. Σήμερα, είναι ευτυχισμένη που έπραξε το σωστό

Smiley face
Η εγκυμοσύνη είναι μια συναρπαστική στιγμή για κάθε γυναίκα, αλλά μπορεί επίσης να γίνει και τρομακτική. Μέσα στον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα μπορεί να υπάρξουν στιγμές αγωνίας και φόβου για τη μέλλουσα μητέρα. Όταν η 28χρονη Lacey Buchanan ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, ο ενθουσιασμός της ήταν απερίγρα...

Η εγκυμοσύνη είναι μια συναρπαστική στιγμή για κάθε γυναίκα, αλλά μπορεί επίσης να γίνει και τρομακτική. Μέσα στον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα μπορεί να υπάρξουν στιγμές αγωνίας και φόβου για τη μέλλουσα μητέρα.

Όταν η 28χρονη Lacey Buchanan ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, ο ενθουσιασμός της ήταν απερίγραπτος.

Κατά τους επόμενους μήνες, η εγκυμοσύνη της Lacey προχωρούσε κανονικά μέχρι τη στιγμή που η νεαρή μητέρα πήγε στο ιατρείο για το προγραμματισμένο υπερηχογράφημα των 18 εβδομάδων.

Εκεί, οι γιατροί της είπαν ότι περιμένει αγόρι – αλλά επίσης της ανακοίνωσαν ότι το μωρό φαίνεται να έχει ένα σκισμένο χείλος.

Παρόλο που το ζευγάρι ανησύχησε για την υγεία του μωρού, η Lacey ποτέ δεν σκέφτηκε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. “Το μόνο που θέλαμε ήταν να είναι καλά το μωρό,” είπε η μητέρα στο USA Today.

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2011 γεννήθηκε ο μικρός Christian. Οι γιατροί είχαν αποφασίσει να κάνουν καισαρική στη μητέρα επειδή δεν ήταν σίγουροι αν θα μπορούσε να αναπνεύσει μόνο του το μωρό.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Lacey περιγράφει τη στιγμή της γέννησης στο USA Today: “Ήταν πολύ συγκινητικό, γιατί άρχισε να κλαίει αμέσως. Αυτό σήμαινε ότι δεν ήταν διασωληνωμένος και πως ανέπνεε μόνος του. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη και οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί.”

Όταν οι νοσηλευτές τον πήγαν σ’ εκείνη, η μητέρα παρατήρησε ότι είχε λευκές γάζες στα ματάκια του.

“Ξέραμε ότι κάτι πήγαινε στραβά με τα μάτια του, αλλά δεν γνωρίζαμε τι. Δεν τον είχα δει χωρίς τους επιδέσμους. Τότε μια νοσοκόμα με ρώτησε αν ήθελα να τους αφαιρέσει,” είπε η Lacey.

Όταν η Lacey είδε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της, σοκαρίστηκε.

Ο Christian γεννήθηκε χωρίς μάτια.

Οι γιατροί είπαν στην Lacey και στον σύζυγό της Charles ότι ο Christian γεννήθηκε με μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση, που ονομάζεται Tessier και η οποία προκαλεί σοβαρές παραμορφώσεις στο πρόσωπό του.

Από τη στιγμή που γεννήθηκε, ο Christian έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις, οι οποίες είναι τραυματικές τόσο για το μικροσκοπικό μωρό όσο και για τη μητέρα του.

Ωστόσο, παρά τα προβλήματα υγείας του, ο Christian είναι τώρα 5 ετών και η κατάστασή του είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι θα περίμενε κανείς.

Τα αυτιά, ο ουρανίσκος και το στόμα του έχουν ανακατασκευαστεί, ωστόσο, η πιο έντονη φυσική ανωμαλία – τα μάτια του – έχει μείνει προς το παρόν η ίδια.

Η Lacey και ο Charles ήθελαν να επικεντρωθούν στο στόμα του Christian – που επηρεάζει την ικανότητά του να μιλάει και να τρώει – πριν προβούν σε άλλες επανορθωτικές επεμβάσεις, όπως εκείνες που θα γίνονταν στα μάτια του.

Το 2012, η Lacey και ο Christian έγιναν viral μετά από ένα βίντεο που η νεαρή μητέρα είχε ανεβάσει στο YouTube. Σε αυτό, λέει την ιστορία τους, επιβεβαιώνοντας:

“Έκανα το σωστό που δεν ‘έριξα’ τον Christian”.

https://www.youtube.com/watch?v=oWCbkyR0cy0?wmode=transparent&modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0

Όπως περιγράφει στο USA Today,

“Έμαθα πώς να εμπιστεύομαι το Θεό, και πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Τα δύσκολα πέρασαν. Αλλά θα τα ξαναπερνούσα αν χρειαζόταν για να έχω στην αγκαλιά μου τον Christian.

https://www.youtube.com/watch?v=VSyPp-UCOAI?wmode=transparent&modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0

“Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι η μαμά του.”

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×