Μητέρα 5 παιδιών έχει συχνούς πονοκεφάλους και διαγιγνώσκεται με καρκίνο στον εγκέφαλο, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο νέο | Sugklonistiko

Μητέρα 5 παιδιών έχει συχνούς πονοκεφάλους και διαγιγνώσκεται με καρκίνο στον εγκέφαλο, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο νέο

Smiley face
Σχεδόν έξι μήνες πριν, διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα, έναν θανατηφόρο και ταχέως αναπτυσσόμενο καρκινικό όγκο που επηρεάζει τον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη. Όμως τ’ ότι το ανακάλυψε όταν ήταν έγκυος στο έκτο της παιδί ήταν αυτό που έκανε κατάστασή της ακόμη χειρότερη. Η 37χρονη Carrie DeKlyen, ...

Σχεδόν έξι μήνες πριν, διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα, έναν θανατηφόρο και ταχέως αναπτυσσόμενο καρκινικό όγκο που επηρεάζει τον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη. Όμως τ’ ότι το ανακάλυψε όταν ήταν έγκυος στο έκτο της παιδί ήταν αυτό που έκανε κατάστασή της ακόμη χειρότερη.

Η 37χρονη Carrie DeKlyen, από το Μίσιγκαν, έπρεπε να ξεκινήσει μια θεραπεία για τον καρκίνο για να σώσει τη ζωή της, όμως έτσι το αγέννητο μωρό της θα πέθανε. Οι γιατροί της είπαν ότι έπρεπε να τερματίσει την εγκυμοσύνη για να μπορέσει να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Επίσης της δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια θεραπεία που πιθανόν να επέκτεινε τη ζωή της για άλλα 10 ή 15 χρόνια, αλλά και πάλι έπρεπε να τερματίσει τη ζωή της αγέννητης κόρης της – την οποία η Carrie και ο σύζυγός της ονόμασαν “Life”.

Credit: Facebook | Cure 4 Carrie

“Ο γιατρός της, της είπε ότι αν δεν τερματίσει την εγκυμοσύνη, θα πεθάνει,” λέει ο σύζυγός της, Nick DeKlyen, σε συνέντευξή του στο PEOPLE. “Αλλά η απόφαση η δική μου και της Carrie ήταν, “Το κρατάμε.”

“Έχουμε εγκαταλείψει τις θεραπείες της Carrie για να δώσουμε στη Life μια ευκαιρία να ζήσει,” είπε ο πατέρας.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το μωρό τους γεννήθηκε πρόωρα μέσω καισαρικής τομής στις 6 Σεπτεμβρίου. Αλλά δυστυχώς, η γενναία μαμά πέθανε τρεις ημέρες αργότερα, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Credit: Facebook | Cure 4 Carrie

Η Carrie αφαιρέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη την ημέρα που γέννησε. Η άτυχη μητέρα περιβαλλόταν από τα άλλα πέντε παιδιά και την οικογένειά της όταν πέθανε.

Ο Nick είπε αντίο στη σύζυγό του με αυτά τα λόγια: “Σ ‘αγαπώ, τα κατάφερες, έδωσες ζωή στο μωρό μας και τα πάει περίφημα.”

Credit: Facebook | Cure 4 Carrie

Credit: Facebook | Cure 4 Carrie

“Η γυναίκα μου επέλεξε να σώσει το μωρό με κάθε τίμημα,” είπε ο Nick.

“Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη ζωή ενός παιδιού. Θυσίασε τη ζωή της για το παιδί μας.”

Credit: Facebook | Nick Deklyen

“Το μωρό πηγαίνει καλύτερα από όσο θα περίμενε κανείς. Είναι γερή και σχεδόν αναπνέει μόνη της,” είπε.

“Όταν η κόρη μας μεγαλώσει αρκετά, θα της πω την ιστορία για την γενναία μαμά της,” είπε ο Nick.

Credit: Facebook | Cure 4 Carrie

Θα της πω, “Η μαμά το έκανε αυτό επειδή σε αγαπάει. Είναι στον ουρανό τώρα και θα την δούμε ξανά σύντομα, πολύ σύντομα,” δήλωσε ο Nick στο AAP.

“Λόγω της Carrie η ζωή μου έχει αλλάξει για πάντα! Σε αγαπάμε και μας λείπεις Carrie, είμαστε τόσο υπερήφανοι για σένα!” έγραψε ο Nick στη σελίδα του στο Facebook.

Credit: Facebook | Cure 4 Carrie

Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις δικές του επιλογές, με βάση τα δικά του θέλω και πιστεύω. Για την Carrie, το να κερδίσει μερικά ακόμη χρόνια με θεραπείες και να τερματίσει μια νέα ζωή ήταν σίγουρα αδιανόητο. Πραγματικά θυσιάστηκε για να φέρει στον κόσμο μία νέα ζωή! Την κόρη της!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα





×