Μια 91χρονη γυναίκα κουβαλούσε για 60 χρόνια στην κοιλιά της το νεκρό μωρό της | Sugklonistiko

Μια 91χρονη γυναίκα κουβαλούσε για 60 χρόνια στην κοιλιά της το νεκρό μωρό της

Smiley face
Μια γυναίκα από τη Χιλή έμαθε το 2015 ότι ένα εξόγκωμα που είχε στην κοιλιά της ήταν στην πραγματικότητα ένα έμβρυο που το κουβαλούσε για έξι δεκαετίες. Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος! Η 91χρονη Estela Meléndez, μετά από ένα ατύχημα που είχε, οι γιατροί είδαν το εξόγκωμα στην ακτινογραφία της. “Έχω έ...

Μια γυναίκα από τη Χιλή έμαθε το 2015 ότι ένα εξόγκωμα που είχε στην κοιλιά της ήταν στην πραγματικότητα ένα έμβρυο που το κουβαλούσε για έξι δεκαετίες. Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος!

Η 91χρονη Estela Meléndez, μετά από ένα ατύχημα που είχε, οι γιατροί είδαν το εξόγκωμα στην ακτινογραφία της.

“Έχω ένα εξόγκωμα εδώ,” είπε η Meléndez στο CNN αγγίζοντας την κοιλιά της. “Ο γιατρός είπε ότι είχα έναν όγκο και ότι έπρεπε να με χειρουργήσουν”. Όμως στη δεύτερη ακτινογραφία, οι γιατροί είδαν κάτι άλλο – ένα έμβρυο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Οι γιατροί είπαν ότι το έμβρυο ήταν στη μήτρα της για πάνω από έξι δεκαετίες. Το έμβρυο είχε ασβετοποιηθεί και δεν έθετε σε κίνδυνο την υγεία της γυναίκας.

Η Meléndez δήλωσε ότι το εξόγκωμα την πονούσε μερικές φορές, αλλά οι γιατροί θεώρησαν επικίνδυνο το να εγχειρήσουν την 91χρονη για να της αφαιρέσουν το έμβρυο, κι έτσι, αποφάσισαν να μην της κάνουν τίποτα.

Όταν η οικογένειά της το έμαθε, είχε συγκλονιστεί. Ο σύζυγός της είχε πεθάνει τον Ιανουάριο του 2015 αλλά ο μεγάλος της καημός ήταν το ότι δεν έκανε ποτέ παιδιά.

«Ήτανε η μεγάλη μας στενοχώρια αυτή,» είπε η Meléndez.

Ο ανιψιός της Meléndez, είπε: “Μπορείτε να το φανταστείτε; Περισσότερα από 60 χρόνια! Αναρωτιέμαι πώς δεν ένιωσε ποτέ το έμβρυο που ήταν μέσα της.”

Η Meléndez είπε ότι το έμβρυο της θυμίζει τον σύζυγό της και την επιθυμία τους να κάνουν ένα παιδί.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×