Κοριτσάκι που παλεύει με τον καρκίνο χορεύει ένα διάσημο τραγούδι. Μόλις ο τραγουδιστής βλέπει τη σκηνή ξεσπάει σε δάκρυα χαράς. | Sugklonistiko

Κοριτσάκι που παλεύει με τον καρκίνο χορεύει ένα διάσημο τραγούδι. Μόλις ο τραγουδιστής βλέπει τη σκηνή ξεσπάει σε δάκρυα χαράς.

Smiley face
Η μουσική έχει τη δύναμη να φωτίζει ακόμα και τις πιο σκοτεινές στιγμές μας. Μια καλή μελωδία μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα πράγματα που δεν πάνε και τόσο καλά στη ζωή μας. Ακόμα κι αν η μουσική κρατάει μόνο για λίγα λεπτά, πολλές φορές είναι αρκετά για να μας φτιάξουν τη διάθεση. Ένα βίντ...

Η μουσική έχει τη δύναμη να φωτίζει ακόμα και τις πιο σκοτεινές στιγμές μας. Μια καλή μελωδία μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα πράγματα που δεν πάνε και τόσο καλά στη ζωή μας.

Ακόμα κι αν η μουσική κρατάει μόνο για λίγα λεπτά, πολλές φορές είναι αρκετά για να μας φτιάξουν τη διάθεση.

Ένα βίντεο που δείχνει την πραγματική δύναμη της μουσικής συγκίνησε πρόσφατα τον Πουερτρικανό τραγουδιστή Luis Fonsi, αφότου έγινε viral.

Τον έκανε πραγματικά να δακρύσει.

Το βίντεο δείχνει μια νεαρή κοπέλα να παλεύει με τον καρκίνο στο κρεβάτι του νοσοκομείου της στο Puerto Montt της Χιλής. Ακόμα κι αν ο καρκίνος έχει πάρει τα μαλλιά της και την έχει ταλαιπωρήσει τόσο, αυτή εξακολουθεί να θέλει να σηκωθεί και να χορέψει όταν ακούει μια χαρούμενη μουσική.

Η όμορφη κοπέλα γελάει και χορεύει, ενώ μερικοί κλόουν ντυμένοι με λευκές στολές, στέκονται έξω από το παράθυρο του δωματίου και παίζουν το δημοφιλές τραγούδι του Fonsi, το “Despacito.” Το κορίτσι μιμείται τις κινήσεις τους με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Οι κλόουν ήταν από την Clowntagiosos, μια οργάνωση γιατρών που ντύνονται κλόουν και φτιάχνουν το κέφι σε άρρωστα παιδιά.

PAY-dancing-1-1

Ο Fonsi δεν συγκινήθηκε μόνο γιατί απολάμβανε το τραγούδι του, αλλά κι επειδή η το κορίτσι καταγόταν από την πατρίδα του, τη Χιλή.

PAY-dancing-2-1

«Δάκρυσα όταν το είδα αυτό,» έγραψε ο Fonsi στο Instagram. «Αυτή είναι η δύναμη της μουσικής! Αυτή κάνει τα πράγματα να έχουν μια προοπτική, και μας δείχνει ποια είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή: η υγεία, η αγάπη, η πίστη και η οικογένεια. Πόσα πράγματα μπορούν να μας διδάξουν τα παιδιά…»

PAY-dancing-3 (1)

Το βίντεο δεν έχει συγκινήσει μόνο τον Fonsi, αλλά και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το βίντεο που δημοσίευσαν οι Clowntagiosos είχε περισσότερες από 1,8 εκατομμύρια προβολές και 50.100 κοινοποιήσεις, με τον κόσμο να σχολιάζει από κάτω, «Ο Θεός να σας ευλογεί» και «Τι όμορφα πράγματα που κάνουν για τα παιδιά μας! Τα κάνουν να χαμογελούν και να ξεχνάνε τις ασθένειές τους…»

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×