Κοριτσάκι με εγκεφαλική παράλυση δεν πτοείται από δυσκολίες και εμπόδια και παραδίδει μαθήματα ζωής | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Κοριτσάκι με εγκεφαλική παράλυση δεν πτοείται από δυσκολίες και εμπόδια και παραδίδει μαθήματα ζωής

Smiley face
Το μικρό κορίτσι πάσχει από σοβαρή εγκεφαλική δυσλειτουργία από τη γέννηση της, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να παλεύει κάθε μέρα να γίνεται ευτυχισμένη. Οι γονείς της, που δεν είναι μάλιστα οι βιολογικοί της, αλλά την υιοθέτησαν, έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετώπιζαν στη ζωή τους...

Το μικρό κορίτσι πάσχει από σοβαρή εγκεφαλική δυσλειτουργία από τη γέννηση της, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να παλεύει κάθε μέρα να γίνεται ευτυχισμένη.

Οι γονείς της, που δεν είναι μάλιστα οι βιολογικοί της, αλλά την υιοθέτησαν, έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετώπιζαν στη ζωή τους, καθώς και της στήριξης που θα έπρεπε να της προσφέρουν σε όλα τα επίπεδα, κάνουν ό,τι καλύτερο γι’ αυτή. Η μικρή, με χαρακτήρα νικητή, δεν το βάζει κάτω και ζει όσο πιο δημιουργικά μπορεί.

Το νεαρό κορίτσι χορεύει, τρέχει, ντύνεται με στολές και συμμετέχει σε δραστηριότητες, δίνοντας θάρρος στους δικούς της και διασκεδάζοντας με κάθε τρόπο!

Μάλιστα, η μητέρα της, Κριστίνα, έφτιαξε και μπλογκ, ώστε να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί γονείς, των οποίων τα παιδιά αντιμετωπίζουν ανάλογες δυσκολίες στη ζωή τους.

Δείτε το βίντεο:

: gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα

×