Οι νταήδες την φώναζαν «φάντασμα» αλλά αυτό το πανέμορφο αλμπίνο κορίτσι κάνει σήμερα καριέρα ως μοντέλο | Sugklonistiko

Οι νταήδες την φώναζαν «φάντασμα» αλλά αυτό το πανέμορφο αλμπίνο κορίτσι κάνει σήμερα καριέρα ως μοντέλο

Smiley face
Αυτό το κορίτσι από το Durban της Νότιας Αφρικής είχε πέσει θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού. Οι άνθρωποι επέκριναν την εμφάνισή της, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να γίνει μοντέλο. Όχι μόνο δεν παράτησε τα όνειρά της, αλλά έγινε πιο δυνατή και πιο σίγουρη για τον εαυτό της. Ο κόσμος δεν είναι πάντα...

Αυτό το κορίτσι από το Durban της Νότιας Αφρικής είχε πέσει θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού. Οι άνθρωποι επέκριναν την εμφάνισή της, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να γίνει μοντέλο. Όχι μόνο δεν παράτησε τα όνειρά της, αλλά έγινε πιο δυνατή και πιο σίγουρη για τον εαυτό της.

Ο κόσμος δεν είναι πάντα όμορφος. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μπορούν να κάνουν τη ζωή σκληρή, ειδικά σε κάποιον που διαφέρει από το πλήθος. Όταν είναι κάποιος διαφορετικός μπορεί να προσελκύσει τους “νταήδες” – κάτι που η Nontobeko Mbuyazi, ένα αλμπίνο μοντέλο από το Durban της Νότιας Αφρικής, γνωρίζει πολύ καλά.

Είναι φοιτήτρια της εγκληματολογίας αλλά θέλησε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Όμως, όταν άρχισε να δημοσιεύει τις φωτογραφίες της στα social media, έπεσε θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού.

Οι άνθρωποι την αποκαλούσαν «φάντασμα», τη ρωτούσαν πού ήταν τα φρύδια της και παραξενεύονταν από τις φιλοδοξίες της να γίνει μοντέλο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Τα διαδικτυακά trolls αποτελούν μάστιγα στη σημερινή κοινωνία. Κρυμμένοι πίσω από την ανώνυμη ταυτότητά τους, αισθάνονται ότι μπορούν να πουν πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσαν στην πραγματική ζωή. Ενώ πολλοί άνθρωποι είναι ευαίσθητοι και παίρνουν κατάκαρδα τέτοια πικρόχολα σχόλια, η Nontobeko, όμως, δεν αντιδρά έτσι. Όχι μόνο δεν άφησε κανέναν να την ισοπεδώσει, αλλά έγινε και πιο δυνατή σαν άτομο.

«Με έκανε να σταθώ στο ύψος μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος,» είπε η Nontobeko.

Η Nontobeko θέλει η ιστορία της να εμπνεύσει τους άλλους να πιστέψουν στον εαυτό τους. Θέλει επίσης να πει στους άλλους αλμπίνο να δουν την ομορφιά τους και να μην ντρέπονται για το ποιοι είναι.

“Πολλοί αλμπίνο έχουν κατάθλιψη εξαιτίας της διάκρισης και του εκφοβισμού,” είπε.

“Οι άνθρωποι στα social media που με κρίνουν πρέπει να γνωρίζουν ότι ο αλβινισμός δεν είναι ασθένεια, είναι απλά μια κατάσταση του δέρματος,” πρόσθεσε.

“Πιστεύω ότι το να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου σε κάνει να μην παίρνεις προσωπικά τις κριτικές των άλλων,” είπε σε συνέντευξή της στην Afro Botanics.

Η στάση της εμπνέει και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

Ξέρει, επίσης, ότι η πραγματική ομορφιά προέρχεται από μέσα μας. Όπως μοιράστηκε στο Instagram: “Καμία ομορφιά δεν λάμπει πιο φωτεινά από αυτή της καλής καρδιάς.”

“Η ομορφιά οφείλεται περισσότερο στα συναισθήματα παρά στην εμφάνιση. Έτσι ορίζω εγώ την ομορφιά. Πρόκειται για τα συναισθήματά μας. Αν είσαι ευτυχισμένος, τότε είσαι και όμορφος άνθρωπος.”

Σε έναν κόσμο που επικεντρώνεται υπερβολικά στην εξωτερική εμφάνιση, λόγια σαν κι αυτά μας αναζωογονούν και μας δίνουν δύναμη να παρακάμπτουμε τα πικρόχολα σχόλια.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×