Η μάνα που πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε θάμνο να το φάνε τα μυρμήγκια είπε πως το έκανε για να μην αναστατώσει το φίλο της | Sugklonistiko

Η μάνα που πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε θάμνο να το φάνε τα μυρμήγκια είπε πως το έκανε για να μην αναστατώσει το φίλο της

Smiley face
Μία γυναίκα από το Τέξας γέννησε μόνη της στην κουζίνα του σπιτιού της ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όμως το πέταξε στους θάμνους με αποτέλεσμα να το φάνε τα μυρμήγκια, κι αυτό μόνο και μόνο για να μην αναστατώσει το φίλο της. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, κάτι που δήλωσαν επίσης ...

Μία γυναίκα από το Τέξας γέννησε μόνη της στην κουζίνα του σπιτιού της ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όμως το πέταξε στους θάμνους με αποτέλεσμα να το φάνε τα μυρμήγκια, κι αυτό μόνο και μόνο για να μην αναστατώσει το φίλο της. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, κάτι που δήλωσαν επίσης ο σύντροφός της και η μητέρα της. Αν καταδικαστεί, μπορεί να αντιμετωπίσει μέχρι και 20 χρόνια φυλάκισης.

Σύμφωνα με διάφορες εκθέσεις των μέσων ενημέρωσης, η 21χρονη Sidney Woytasczyk κατηγορείται για εγκατάλειψη παιδιού αφ’ ότου πέταξε το νεογέννητο κορίτσι της σε έναν θάμνο γεμάτο μυρμήγκια.

Ευτυχώς, γύρω στις 5 το πρωί, ο γείτονας Albert Peterson άκουσε το κλάμα του μωρού και το βρήκε. “Ήταν στο θάμνο με τα μυρμήγκια,” είπε ο Peterson. “Το μωρό ήταν πλήρως καλυμμένο με μυρμήγκια, από το κεφάλι του μέχρι τα νύχια των ποδιών του… Είχε, όμως, πολλή δύναμη μέσα του. Πάλευε.” Στη συνέχεια ο Peterson κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το News Channel 2, ο Peterson είπε ότι πέρασε το κλάμα του μωρού για νιαούρισμα γάτας.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Credit: Twitter | Michelle Choi‏

Η Woytasczyk ανησύχησε πως το μωρό θα χαλούσε τη σχέση της με το φίλο της. Έτσι, αφ’ ότου γέννησε μόνη της στην κουζίνα, πέταξε το μωρό στο θάμνο.

Υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Ωστόσο, ο αξιωματικός Matt Ferguson δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι προσπάθησε να κρύψει από το φίλο της το γεγονός ότι ήταν έγκυος».

Video Screenshot | khou

Η Woytasczyk αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για εγκατάλειψη παιδιού και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, κατηγορίες που μπορούν να επιφέρουν τη μέγιστη δυνατή ποινή που είναι 20 χρόνια στη φυλακή.

Credit: Facebook

Ο πατέρας του παιδιού, o Deandre Skillern, δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι η Woytasczyk ήταν έγκυος και πως θέλει να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού. Η μητέρα της Woytasczyk επίσης ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της κόρης της. Τόσο η μητέρα της Woytasczyk όσο και ο πατέρας του παιδιού προσπαθούν να κερδίσουν την επιμέλεια του μωρού.

Δεν έχει επιβληθεί μέχρι στιγμής κάποια ποινή στον πατέρα.

Ο αναπληρωτής του County Harris, Thomas Gilliland, πρόσθεσε: “Το μωρό θα είχε πεθάνει αν δεν το έβρισκε κάποιος εγκαίρως. Αν δεν ήταν εκεί ο γείτονας, τώρα θα μιλούσαμε για ανθρωποκτονία. Είναι θαύμα που το παιδί βρέθηκε.”

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×