«Έβγα όξω από το wifi»! Τα σπάει η Κρητικιά γιαγιά-μασκότ του Ημιμαραθωνίου | Sugklonistiko

«Έβγα όξω από το wifi»! Τα σπάει η Κρητικιά γιαγιά-μασκότ του Ημιμαραθωνίου

Smiley face
Η γιαγιά Ελένη που έγινε viral , κλείνοντας το μάτι σε καλεί να αφήσεις επιτέλους το κινητό, να σηκωθείς από τον καναπέ και να αρχίσεις να γυμνάζεσαι! «Κάνε την αρχή στον αγώνα 5 χιλιομέτρων του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και ζήσε μια μοναδική εμπειρία! Ο αγώνας 5 χιλιομέτρων είναι για όλους, ακόμα και γι...

Η γιαγιά Ελένη που έγινε viral , κλείνοντας το μάτι σε καλεί να αφήσεις επιτέλους το κινητό, να σηκωθείς από τον καναπέ και να αρχίσεις να γυμνάζεσαι!

«Κάνε την αρχή στον αγώνα 5 χιλιομέτρων του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και ζήσε μια μοναδική εμπειρία! Ο αγώνας 5 χιλιομέτρων είναι για όλους, ακόμα και για εσένα που δεν έχεις τρέξει ποτέ ούτε 20 μέτρα αλλά και για εσένα που είσαι 80 χρονών!»

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ημιμαραθώνιος Κρήτης , 1 Οκτωβρίου 2017 , Αρκαλοχώρι Ηρακλείου

Η γιαγιά ξέρει πολύ καλά τα μυστικά της μακροζωίας και σου μαθαίνει τα 30 οφέλη από το περπάτημα και το τρέξιμο για την υγεία σου!

1. Σε κάνουν πιο χαρούμενο 2. Σε κάνουν πιο αδύνατο 3. Δυναμώνουν τα οστά 4. Μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου 5. Προσθέτουν χρόνια στη ζωή μας 6. Ενισχύουν την αυτοπεποίθηση 7. Μειώνουν το άγχος 8. Εξαλείφουν την κατάθλιψη 9. Σε κάνουν να σκέφτεσαι καλύτερα 10. Να κοιμάσαι καλύτερα 11. Τρως περισσότερους υδατάνθρακες 12. Καις περίπου 850 θερμίδες την ώρα 13. Δυναμώνουν τη μνήμη 14. Μειώνουν την πίεση 15. Σου δίνουν ενέργεια 16. Μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων 17. Αυξάνουν την αντοχή 18. Βελτιώνουν την ακοή 19. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα 20. Ενισχύουν τη διάθεσή σας 21. Διατηρούν τα μάτια υγιή 22. Αυξάνουν την καλή χοληστερίνη 23. Μειώνουν τις πιθανότητες εγκεφαλικού επεισοδίου 24. Μειώνουν τις πιθανότητες για διαβήτη 25. Ενισχύουν τη συναισθηματική και ψυχική ευεξία 26. Επιβραδύνουν τη γήρανση 27. Ενισχύουν τους μυς 28. Ενισχύουν τους πνεύμονες 29. Δυναμώνουν τα πόδια 30. Καίνε λίπος

Τώρα δεν έχεις δικαιολογία !! Σήκω από τον καναπέ!

Πηγή : zarpanews.gr

Διαβάστε περισσότερα

×